This Is Us

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
This Is Us
This Is Us (Logo).png
Informații generale
Gencomedie-dramă  Modificați la Wikidata
Creator(i)Dan Fogelman[*]  Modificați la Wikidata
ActoriMilo Ventimiglia[*]
Mandy Moore[*]
Sterling K. Brown[*]
Susan Kelechi Watson[*]
Ron Cephas Jones[*]
Justin Hartley[*]
Chris Sullivan[*]
Brian Patrick Butler[*]
Merrick McCartha[*]  Modificați la Wikidata
Compozitor temă muzicalăGoldspot[*]  Modificați la Wikidata
Țară de origineStatele Unite ale Americii  Modificați la Wikidata
Limbă(i)limba engleză  Modificați la Wikidata
Nr. de sezoaneModificați la Wikidata
Nr. de episoade54  Modificați la Wikidata (list of This Is Us episodes[*]  Modificați la Wikidata)
Producție
Distribuitor20th Television[*]  Modificați la Wikidata
LocLos Angeles  Modificați la Wikidata
Perioadă de difuzare
Difuzare
Canal originarNBC  Modificați la Wikidata
Legături externe
site web oficial
facebook
Twitter
Internet Movie Database
Instagram

This Is Us este o serie americană de comedie-dramă cu elemente tragice create de Dan Fogelman care a avut premiera la NBC la 20 septembrie 2016.[1]

În 27 septembrie 2016, NBC a preluat seria pentru un sezon complet de 18 episoade.[2] În ianuarie 2017, NBC a reînnoit seria pentru două sezoane suplimentare de 18 episoade fiecare.[3] Al doilea sezon a avut premiera la 26 septembrie 2017. Cel de-al treilea sezon a avut premiera la 25 septembrie 2018.[4]

Pe 12 mai 2019, NBC a reînnoit seria pentru trei sezoane suplimentare.[5]

Premisă[modificare | modificare sursă]

Seria urmărește viețile fraților Kevin, Kate și Randall (cunoscuți sub numele de "Big Three"), precum și părinții lor Jack și Rebecca Pearson. Are loc în principal în prezent și folosește flashback-uri pentru a arăta trecutul familiei. Kevin și Kate sunt cei doi membri supraviețuitori ai unei sarcini triplete, născuți cu șase săptămâni premature la data de 36 de ani a lui Jack în 1980; fratele lor este mormânt. Crezând că ar fi trebuit să aibă trei copii, Jack și Rebecca, care sunt albi, hotărăsc să-l adopte pe Randall, un copil afro-american născut în aceeași zi și adus în același spital, după ce tatăl său biologic la abandonat la o stație de pompieri. Jack moare atunci când copiii săi sunt de 17 ani, iar Rebecca se recăsătorește peste zece ani după cel mai bun prieten al lui Jack, Miguel. Randall devine un profesionist de finanțe de succes și se căsătorește cu colegul de clasă Beth; ridică două fiice și adoptă oa treia. Kevin devine un actor de succes în timp ce se luptă să fie luat în serios. După ce și-a pierdut direcția în mare parte din viața ei, Kate se întâlnește și se căsătorește cu Toby, urmărește o carieră în muzică, obține diplomă și devine mamă.

Cele mai multe episoade prezintă o poveste care are loc în prezent (2016-2019, contemporan cu aerul) și o poveste care are loc la un anumit moment în trecut; dar unele episoade sunt setate într-o singură perioadă de timp sau se folosesc mai multe perioade de timp de revenire. Flashback-urile se concentrează adesea pe Jack și Rebecca c.1980, atât înainte, cât și după nașterea copiilor, sau în familie când cei trei mari sunt copii sau adolescenți (și jucați de două seturi de actori mai tineri); aceste scene au loc de obicei în Pittsburgh, unde se nasc și cresc cei trei mari și părinții lor. Ca adulți, Kate locuiește în Los Angeles, Randall și familia sa se află în New Jersey (și mai târziu în Philadelphia), iar Kevin se mută din Los Angeles în New York City și înapoi. Diverse alte perioade de timp și locații au servit, de asemenea, ca setări, iar unele episoade s-au concentrat pe experiențele anterioare ale altor personaje, printre care membrii familiei lui Randall William, Deja și Beth. Începând cu cel de-al doilea sezon, spectacolul folosește și flash-uri pentru a afișa o perioadă de timp mai târzie, când fiica lui Randall, Tess, este un adult și o vârstă Rebecca se află pe patul ei de moarte.

Cast și caractere[modificare | modificare sursă]

Note[modificare | modificare sursă]

  1. ^ Bianco, Robert (). „Review: 'This is Us' is heartfelt (if sweet-toothed) family drama”. USA Today. Arhivat din originalul de la . 
  2. ^ Andreeva, Nellie (). 'This Is Us' Gets Full-Season Order At NBC For Total Of 18 Episodes”. Deadline Hollywood. Arhivat din originalul de la . Accesat în . 
  3. ^ Roots, Kimberly (). This Is Us Renewed for Seasons 2 and 3”. TVLine. Penske Media Corporation. Arhivat din original la . Accesat în . 
  4. ^ Gibson, Kelsie (). „Get Ready to Cry Your Eyes Out — Here's When This Is Us Season 3 Will Premiere”. PopSugar. Accesat în . 
  5. ^ Andreeva, Nellie (). 'This Is Us' Renewed For Three More Seasons”. Deadline Hollywood. Arhivat din originalul de la . Accesat în . 

Legături externe[modificare | modificare sursă]