Termoplast

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare

Istoric[modificare | modificare sursă]

TERMOPLAST este cel mai mare producator de ferestre si usi REHAU din zona Moldovei. Cu o linie de productie complet automatizata, capabila sa produca pana la 200 de ferestre pe zi, cu un numar de 8 birouri deschis in Iasi, Bacau, Vaslui, Pascani, Roman, Suceava si Falticeni.
1991 - este infiintata societatea TERMOPLAST, avand ca domeniu de activitate - productia si comercializarea de mase plastice.
1999 - TERMOPLAST incepe activitatea de productie ferestre si usi din lemn stratificat. Timp de 3 ani, se executa tamplarie din lemn stratificat (stejar, brad, tei) la peste 1000 de beneficiari in toata zona Moldovei. Totodata se amenajeaza showroomul de vanzari din incinta fabricii de productie.
2000 - este achizitionata prima linie de fabricatie ferestre si usi din PVC si aluminiu si are loc amenajarea celui de-al doilea showroom in Roman.
2003 - se continua programul de dezvoltare regionala prin deschiderea showroomului de la Vaslui.
2004 - incepe colaborarea cu prestigioasa firma de profile PVC -REHAU (Germania)-calitate de marca in domeniile Constructii, Industrie si Automobile. Are loc implementarea sistemului de management al calitatii conform cu standardul ISO 9001.
2005 - are loc deschiderea primului showroom in Iasi.
2006 - sunt deschise 2 showroomuri noi - in Roman si in Iasi .Se continua programul de investitii prin achizitionarea de utilaje pentru executia geamului termoizolator in valoare de 250.000 euro.
2007 - se inaugureaza noua hala de productie TERMOPLAST cu suprafata de 1400 mp si a unei suprafete de 1200 mp destinate depozitarii profilelor. TERMOPLAST investeste peste 750.000 euro in achizitionarea celei mai moderne linii CNC de productie PVC -complet automatizata – tehnologie Sturz, Elumatec (Germania) marind capacitatea de productie la 200 de ferestre/usi pe zi. Se inaugureaza un nou showroom TERMOPLAST in Pascani. O noua activitate de productie - executia scari si balustrade din inox este sustinuta cu investitii in utilaje si in specializarea personalului.
2008 - TERMOPLAST extinde reteaua de magazine proprii si in Bacau.
Pe fondul cresterii economice deosebite, TERMOPLAST continua activitatea de investiitii prin construirea a inca 2 hale de productie cu suprafata de 2000 mp , finalizarea acestora urmand sa aiba loc in aprilie 2009.
2009 - TERMOPLAST inaugureaza cel de-al 9-lea showroom la Suceava - chiar in incinta parcarii Iulius Mall.
2010 - TERMOPLAST extinde reteaua de agenti de teren dedicati si in Falticeni.Achizitioneaza o noua serie de utilaje, pentru marirea capacitatii de productie (pantograf ,masina debitat in unghi ,masa feronerie, masina chertat - pentru prelucrarea montantilor, traverselor si peretilor cortina, masina sertizat -pentru incheierea unitatilor din aluminiu prin presare)

Cifre[modificare | modificare sursă]

  • Numar de angajati - 81
  • Cifra de afaceri - 2010 - 15.622.291 RON

Bibliografie[modificare | modificare sursă]

Legături externe[modificare | modificare sursă]