TVR București

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
TVR București
Data lansăriiianuarie 2007
ProprietarTeleviziunea Română
Țară România
AcoperireMuntenia
SediuBucurești
Prezență online
Site oficial

TVR București este studioul regional al Televiziunii Române pentru zona Muntenia și Dobrogea. Este difuzat din Centrul de Emisie București. A fost înființat în ianuarie 2007.

Programele sunt difuzate pe canalul TVR 3. Principala emisiune informativă - Telejurnalul Regional – este difuzată la orele 15.00 și 21.30 din studioul 10 al Centrului de Știri al TVR.

TVR mai deține 5 canale regionale la Timișoara, Constanța, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Iași și Craiova care împreună cu TVR București realizează emisiunile canalului TVR 3. TVR București, spre deosebire de celelalte canale regionale, nu deține o frecvență terestră proprie.

TVR București acoperǎ județele Dâmbovița, Giurgiu, Prahova, Buzău, Călărași, Ialomița, Brăila, Tulcea, Constanța, Ilfov și municipiul București.

Jurnalul Regional[modificare | modificare sursă]

Jurnalul Regional este una dintre emisiunile informative magazin de pe TVR 2 din 19 martie 2007 de la ora 18:00 și terminându-se pe 28 noiembrie 2008. Cele mai noi știri sunt din regiunile Muntenia și Dobrogea, înainte a inclus știrile sportive și prognoza meteo pentru ziua de astăzi. Jurnalul Regional este difuzat în fiecare zi, de luni până duminică la ora 18:00 timp de 40 de minute până la 18:40, la TVR 2. Emisiunea Jurnal Regional a fost unul dintre programele de știri de pe posturile regionale TVR Cluj, TVR Timișoara, TVR Iași (Fostă Expres) și TVR Craiova. Din timpul lui mai 2008 a emis TVR Tîrgu Mureș cu emisiunea Jurnal Regional / Regionális híradő . Înainte TVR Iași una dintre canalele de televiziune regionale din 2004 până din 2006 a difuzat emisiunea informativă cu o nouă variantă "Regional Express /InfoSport /Meteo". Jurnalul TVR este difuzat de la ora 16:00 la TVR 2 de luni până duminică și Ora de știri de la ora 21:30 tot aici pe TVR 2.

Legături externe[modificare | modificare sursă]