Sexy Club

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Sexy Club a fost primul bar de noapte din București de după 1989[1]. A fost deschis la 1 februarie 1992 de Costel Constantin, fost barman și a avut la început opt fete[1].

A devenit rapid „locul de pierzanie” preferat al majorității VIP-urilor autohtone, până la închiderea sa oficială, pe 22 noiembrie 2005, trecându-i pragul personalități de tot felul, de la Irinel Columbeanu la Miron Cozma[2]. Se știe că Miron Cozma, Niki Dide, Florin Călinescu, Ilie Dumitrescu, Sică Pușcoci sau Dan Iosif erau clienți fideli ai fetelor de la Sexy Club[3]. Scandalurile din jurul clubului au cunoscut momentul culminant în 1998, când programul de cabaret includea și scene porno live[2].

Una dintre stripteuzele barului a declarat că dacă nu voiau să meargă în camera de la subsol cu un client, patronul le bătea și le obliga să o facă[2]. Patronul Constantin Constantin a ajuns la închisoare pentru tâlhărie, port ilegal de armă și proxenitism[2].

Note[modificare | modificare sursă]

  1. ^ a b POVEȘTI DE BUCUREȘTI. Seducătoarele „metrese“ de la Sexy Club, primul bar de noapte din Capitală, 10 martie 2011, adevarul.ro, accesat la 16 mai 2011
  2. ^ a b c d „Columbeanu, sex la greu cu stripteuze”. click.ro, accessdate=2019-12-07. . Arhivat din original la . Accesat în . 
  3. ^ Pârvu, Mihnea-Petru; Spiridon, Magda (). "Sexy Club", locul în care s-au dezbrăcat 5.000 de românce”. evz.ro. Arhivat din originalul de la . Accesat în . 

Legături externe[modificare | modificare sursă]