Pagina principală

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
(Redirecționat de la Pagina principala)
Salt la: Navigare, căutare
Bun venit la Wikipedia,

enciclopedia liberă la care poate contribui oricine.
370.942 de articole în limba română

Ajutor:Căutare

  Geografie
  Istorie
  Matematică
  Astronomie

  Oameni
  Politică
  Societate
  Economie

 Știință  
 Tehnologie  
 Informatică  
 Alte portaluri  

Introduceți titlul articolului:


 AjutorCum mă înregistrezCum modific o paginăÎntrebări frecvente | CafeneaCartea de oaspețiAmbasadă / EmbassyDonații | CăutareIndexCategorii

Articol de calitate

Christina Aguilera la a opta petrecere aniversară organizată de Motorola

Christina María Aguilera (n. 18 decembrie 1980, Staten Island, New York) este o cântăreață pop și compozitoare americană. A semnat cu RCA Records după înregistrarea piesei „Reflection” pentru filmul Mulan. Aguilera a devenit cunoscută după lansarea albumului său de debut Christina Aguilera (1999), care a fost un succes comercial. Un album în limba spaniolă intitulat Mi Reflejo și un altul pentru Crăciun, intitulat „My Kind Of Christmas”, au fost lansate în anii 2000 și au avut vânzări ridicate. Cel de-al doilea album oficial al său, Stripped, lansat în anul 2002, a fost un mare succes, fiind comercializat în peste 10 milioane de exemplare. În timpul promovării acestui album ea a adoptat o imagine mult mai sexy și mai provocatoare.

Un al treilea album a fost lansat în anul 2006 — Back to Basics. Acesta i-a adus un nou look Christinei, vânzări substanțiale și aprecieri pozitive din partea criticilor. Munca Christinei este reprezentată de cele 5 premii Grammy câștigate din 16 nominalizari. Christina Aguilera a vândut peste 31 milioane de albume pe plan mondial, și deja 5 milioane de copii vândute cu albumul „Back to Basics”.


Articolul de calitate se schimbă la fiecare 10 secunde. Dacă totuși când reîncărcați pagina vedeți mereu același articol, vă rugăm să apăsați aici.

Știați că...?

Pagina de titlu a primei ediții a romanului Pădurea spânzuraților

Știri

Radu Beligan

Wikiștiri are nevoie de ajutor

Ziua de astăzi în istorie

31 iulie:

Misiunea Apollo 15

Comunitate

Sunteți pentru prima dată la Wikipedia? Citiți aici.

Alte limbi

Wikipedia este o enciclopedie liberă și multilingvă. Proiectul în limba română a prins viață la 15 iulie 2003, și în prezent are 370.942 de articole. Mai jos găsiți alte versiuni ale Wikipediei:

Alte proiecte
Wikipedia este administrată de organizația voluntară Fundația Wikimedia, care coordonează și alte proiecte cu conținut liber și gratuit:
Wikționar
Dicționar liber
Wikiștiri
Sursă de știri
Wikicitat
Citate și proverbe
Wikimanuale
Manuale și ghiduri libere
Wikispecii
Director de specii
Wikisursă
Bibliotecă liberă
Wikivoyage
Ghiduri de călătorie libere
Commons
Resurse media partajate
Meta-Wiki
Coordonarea tuturor proiectelor

Noia 64 apps email.png Contact       Noia 64 apps help index.png Info       Noia 64 apps knode.png Presă       Noia 64 apps wp.png Wikipediști       Wikipedia-logo.png Lista de Wikipedii