Pagina principală

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
(Redirecționat de la Pagina principala)
Sari la navigare Sari la căutare
Articole de calitate
Conținut recomandat
„Everybody in Love” este un cântec al formației britanice JLS. Acesta a fost compus de J.R. Rotem și a fost inclus pe materialul discografic de debut al grupului, JLS. Piesa a avut premiera la posturile de radio din Regatul Unit pe data de 14 septembrie, fiind lansată sub titulatura de cel de-al doilea single al albumului. „Everybody in Love” este și primul single de pe album ce beneficiază de promovare în Statele Unite ale Americii.

Înregistrarea a beneficiat o campanie de promovare și de un videoclip regizat de Marcus Raboy și filmat în Los Angeles, California. „Everybody in Love” a primit în general recenzii favorabile din partea criticilor muzicali de specialitate, însă a fost blamat pentru lipsa de originalitate pe care o afișează. Piesa a fost interpretată de două ori în emisiunea-concurs The X Factor, prima reprezentație fiind realizată pentru a coincide cu lansarea compoziției în format digital, pe data de 1 noiembrie 2009.

Cântecul a debutat pe locul 1 în UK Singles Chart, reușind să câștige aceeași poziție în ierarhiile celor mai difuzate piese, celor mai bine vândute descărcări digitale și în lista cântecelor R&B din Regatul Unit. Prezențe notabile au fost înregistrate și în Estonia sau Irlanda. După lansarea în America de Nord, „Everybody in Love” a activat într-un număr restrâns de ierarhii, cea mai notabilă poziționare fiind înregistrată în Billboard Pop Songs, unde a devenit un șlagăr de top 40.

Știați că?
Știați că?
Nouméa Phare Amédée.JPG
Știri
Știri
Shinzō Abe Official.jpg
Ziua de astăzi în istorie
Ziua de astăzi în istorie
15 august: Adormirea Maicii Domnului (Creștinism) • Ziua Marinei Române
Domul din Köln

Alte aniversări: 14 august15 august16 august

Comunitate
Comunitate

Sunteți pentru prima dată la Wikipedia? Începeți de aici.