Pagina principală

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
(Redirecționat de la Pagina principala)
Salt la: Navigare, căutare
Bun venit la Wikipedia,

enciclopedia liberă la care poate contribui oricine.
371.985 de articole în limba română

Ajutor:Căutare

  Geografie
  Istorie
  Matematică
  Astronomie

  Oameni
  Politică
  Societate
  Economie

 Știință  
 Tehnologie  
 Informatică  
 Alte portaluri  

Introduceți titlul articolului:


 AjutorCum mă înregistrezCum modific o paginăÎntrebări frecvente | CafeneaCartea de oaspețiAmbasadă / EmbassyDonații | CăutareIndexCategorii

Articol de calitate

„Video Phone” este un cântec al interpretei americane Beyoncé. Piesa a fost produsă de către compozitorii Bangladesh și Sean Garrett și inclusă pe cel de-al treilea material discografic de studio al artistei, I Am... Sasha Fierce. „Video Phone” se găsește pe cel de-al doilea disc al albumului, fiind lansat ca cel de-al optulea extras pe single al materialului în septembrie 2009.

Compoziția a primit o serie de recenzii favorabile, dar și un număr semnificativ de critici, Digital Spy fiind de părere că „este lipsit de sclipirea predecesoarelor sale”. Pentru a crește notorietatea cântecului a fost realizat un remix oficial cu solista Lady GaGa. Piesa s-a bucurat de o campanie de promovare și de un videoclip, al cărui premieră a avut loc pe data de 17 noiembrie 2009, cu doisprezece zile mai târziu decât se preconizase. Materialul video al celor două a fost criticat de Camilla Parker, Ducesa de Cornwall pentru scenele ce conțin dansuri provocatoare și obiecte vestimentare sumare.

În ciuda campaniei de promovare de care s-a bucurat, „Video Phone” a devenit cel mai slab clasat single al materialului I Am... Sasha Fierce la nivel mondial, ocupând poziții de top 40 doar în Australia, Croația, Noua Zeelandă și Spania. În Regatul Unit este prima înregistrare a lui Knowles extrasă pe disc single ce nu intră în primele patruzeci de trepte ale ierarhiilor oficiale. „Video Phone” este doar una dintre cele două cântece la care Knowles a colaborat cu Lady GaGa, cel de-al doilea fiind „Telephone”.


Articolul de calitate se schimbă la fiecare 10 secunde. Dacă totuși când reîncărcați pagina vedeți mereu același articol, vă rugăm să apăsați aici.

Știați că...?

Max Born

Știri

Stema Timișoarei

Wikiștiri are nevoie de ajutor

Ziua de astăzi în istorie

27 septembrie:

Deschiderea căii ferate Stockton-Darlington

Comunitate

Sunteți pentru prima dată la Wikipedia? Citiți aici.

Alte limbi

Wikipedia este o enciclopedie liberă și multilingvă. Proiectul în limba română a prins viață la 15 iulie 2003, și în prezent are 371.985 de articole. Mai jos găsiți alte versiuni ale Wikipediei:

Alte proiecte
Wikipedia este administrată de organizația voluntară Fundația Wikimedia, care coordonează și alte proiecte cu conținut liber și gratuit:
Wikționar
Dicționar liber
Wikiștiri
Sursă de știri
Wikicitat
Citate și proverbe
Wikimanuale
Manuale și ghiduri libere
Wikispecii
Director de specii
Wikisursă
Bibliotecă liberă
Wikivoyage
Ghiduri de călătorie libere
Commons
Resurse media partajate
Meta-Wiki
Coordonarea tuturor proiectelor

Noia 64 apps email.png Contact       Noia 64 apps help index.png Info       Noia 64 apps knode.png Presă       Noia 64 apps wp.png Wikipediști       Wikipedia-logo.png Lista de Wikipedii