Murray SawChuck

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Murray SawChuck
Date personale
Născut (50 de ani) Modificați la Wikidata
Burnaby, Columbia Britanică, British Columbia, Canada Modificați la Wikidata
Cetățenie Canada Modificați la Wikidata
Ocupațiemagician[*][[magician (entertainer who performs magic by creating the illusion of impossible or supernatural feats)|​]] Modificați la Wikidata
Activitate
DomiciliuLas Vegas Valley[*]  Modificați la Wikidata
Prezență online

Murray John Sawchuck(n. , Burnaby, Columbia Britanică, British Columbia, Canada)[1] numele de scenă Murray SawChuck) este un iluzionist de scenă, magician, comedian, actor și gazdă. Cu sediul în Las Vegas, SawChuck s-a autodenumit „Dennis, amenințarea magiei”, iar spectacolele sale constau deseori într-un amestec de „nenorociri comice” care duc la iluzii și trucuri magice. [2] A fost prezentat în cel de-al cincilea sezon al America's Got Talent[2] și este istoricul magiei rezident pe Pawn Stars. SawChuck a apărut și ca antrenor magic în cinci episoade din seria VH1 Celebracadabra, [3] și a fost o stea invitată în emisiuni precum Reno 911 !, Last Comic Standing, [4] Celebrity Blind Date, War of the Worlds 2 : Următorul val și inelul întunericului. În 2018, primarul din Las Vegas l-a surprins pe SawChuck cu o proclamație care a declarat ziua de 25 noiembrie Murray Ziua Magicianului. [5] SawChuck are în prezent un spectacol rezident la Hotelul Tropicana [6] și face turnee regulate în întreaga lume.

Note[modificare | modificare sursă]

  1. ^ „Murray - ETCETERA - LOCAL TALENT”. . 
  2. ^ a b Zajac, Mandy (). „Murray Sawchuck adds some magic to Showstoppers Live - Interview”. East Valley Tribune. Accesat în .