Liana Dumitrescu

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Liana Dumitrescu
Date personale
Născută Modificați la Wikidata
Craiova, România Modificați la Wikidata
Decedată (38 de ani)[1] Modificați la Wikidata
București, România Modificați la Wikidata
Cauza decesuluicauze naturale (infarct miocardic) Modificați la Wikidata
CetățenieFlag of Romania.svg România Modificați la Wikidata
Ocupațiepoliticiană Modificați la Wikidata
Limbi vorbitelimba română Modificați la Wikidata
Deputată a României Modificați la Wikidata

Liana Dumitrescu (n. , Craiova, România – d. , București, România) a fost un politician român de etnie macedoneană, reprezentant al acestei minorități în Parlamentul României în legislaturile 2004-2008 și 2008-2012. În legislatura 2004-2008, Liana Dumitrescu a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Regatul Bahrein, Republica Algeriană Democratică și Populară, Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, Republica Socialistă Vietnam și Republica Macedonia. În legislatura 2008-2012, Liana Dumitrescu a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Republica Macedonia,Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord și Republica Populară Chineză.

Din 2008, Liana Dumitrescu, de profesie jurist, a fost deputat de Neamț, din partea Asociației Macedonenilor din România, din 2003, fiind vicepreședinte al acestei asociații. A murit la spitalul Elias din București în urma unui stop cardiac.

Note[modificare | modificare sursă]

  1. ^ a b http://www.antena3.ro/politica/deputatul-liana-dumitrescu-a-murit-la-spital-la-varsta-de-38-de-ani-117553.html  Lipsește sau este vid: |title= (ajutor)