Laura Vass

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Laura Vass
Date personale
Nume la naștere Laura Rebeca Bruma
Născută 4 august 1988 (28 de ani)
Cetățenie România
Ocupație cântăreață
Activitate
Gen muzical manele
Tipul de voce mezzo-soprană
Ani de activitate 2004–2007, inactivă în 2007-2009 revenind din nou pe piața muzicală in 2010 fiind activa in prezent (2015) cântând din nou in duet cu Copilul de aur astfel in 2013 a fost reunit DUETUL DE AUR Cu Hitul AM GRESIT AMÂNDOI CE A REUȘIT SA STRÂNGĂ PANA IN PREZENT PESTE 6.282.385. De vizualizări !!!!!
Case de discuri Grand Production Bursuc in PREZENT RO TERRA MUSIC
Interpretare cu Copilul de Aur

Laura Rebeca Bruma , mai bine cunoscută sub numele de scenă Laura Vass (n. 4 august 1988, Vaslui), este o cântăreață română de manele.

Activitate[modificare | modificare sursă]

A debutat în anul 2004, alături de Sorin Copilul de Aur, cu piesa „Tu, numai tu” (preluare după Samira Said și Șab Mami – „Ium uara ium”, 2002). Cei doi cântăreți apar ulterior sub titulatura Duetul de Aur, produsă de șeful de orchestră Dan Bursuc. În acestă formulă, ei obțin Discul de aur pe anul 2005. Următoarele lor succese sunt: „Nu vreau banii tăi”, „Cine e inima mea?” (cântec prezent în clasamente timp de șase luni), „Suntem două briliante” ș.a. Duetul de Aur a fost apreciat de către public drept una dintre cele mai frumoase colaborări între cântăreți din genul manele. Laura Vass a lucrat și cu alți muzicieni, precum: Nicolae Guță, Denisa Răducu, Adrian Minune ș.a.

Relația cu producătorul Dan Bursuc a devenit tot mai tensionată din cauza neseriozității cântăreței. Ea urma să joace alături de Sorin Copilul de Aur în filmul muzical Poveste de cartier, produs în prima parte a anului 2008; pentru acest rol, cei doi interpreți au înregistrat piesele de pe coloana sonoră înaintea turnării filmului. Cu puțin timp înainte de începerea filmărilor, cântăreața a părăsit proiectul, iar Bursuc a înlocuit-o cu actrița Monica Merișan. Pentru un interval de aproximativ doi ani, Laura Vass a dispărut din viața publică, fapt care a generat numeroase ipoteze din partea publicului. S-a spus că interpreta a fost văzută la Vaslui, la Londra (Regatul Unit) sau în Canada. Dispariția ei a fost pusă în seama geloziei soției lui Bursuc (în urma unei presupuse aventuri între Laura Vass și producător), a unui accident rutier fatal, a încarcerării cântăreței la Londra pentru trafic de droguri, a stabilirii în Sri Lanka ș.a.m.d. Toate zvonurile au fost infirmate în luna noiembrie 2009, când interpreta a apărut alături de Bursuc, Copilul de Aur și Monica Merișan în emisiunea televizată PoveȘTIRI adevărate (Acasă TV); totuși, invitații au evitat dezvăluirea anumitor detalii, pretextând că nu vor să stimuleze zvonurile publicului și ale presei.

Viața personală[modificare | modificare sursă]

Laura Vass a declarat că o parte din familia ei – inclusiv un frate – este stabilită de mulți ani la Londra. Mama cântăreței locuiește în Vaslui.

Interpreta a renunțat la carieră în dorința de a se dedica relației sentimentale cu Daniel. Cei doi locuiesc împreună în România, conform declarațiilor făcute la Acasă TV. Fără a da o justificare exactă, cântăreața a sugerat că ipoteza ieșirii din viața publică din cauză că i-a fost distrusă imaginea nu este falsă, ci confuză. Astfel, s-a zvonit că soția lui Dan Bursuc i-ar fi tuns Laurei Vass părul; este posibil ca Laura Vass să fi fost într-adevăr tunsă din gelozie, însă de fosta soție a lui Daniel (la început, relația acestuia cu Laura Vass a fost una extraconjugală)...

Referințe[modificare | modificare sursă]

Legături externe[modificare | modificare sursă]