Kim Possible

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
Logoul serialului

Kim Possible este un serial animat american, câștigător al premiului Emmy, produs de The Walt Disney Company. Animația înfățișează o adolescentă — pe numele său Kim Possible — a cărei activitate reprezintă înfruntarea criminalilor. Aceasta are datoria de a se descurca cu școala, familia și meseria ei de agentă în fiecare zi. Serialul a debutat în România pe data de 11 august 2008, pe canalul Jetix.

Desfășurarea acțiunii[modificare | modificare sursă]

Acțiunea se petrece în Middleton, o comunitate din Statele Unite. Serialul se învârte în jurul unei adolescente, Kimberly Ann Possible, ce trebuie să se împartă între lupta cu criminalii și viața normală de adolescent. Prietenul său, Ron Stoppable și șobolanul lui Ron, Rufus, sunt partenerii ei de misiune. Kim primește informații și echipamentul pentru misiune de la un geniu de 12 ani, Wade Load, care se pare că nu își părăsește camera niciodată, doar de puține ori în ultimul sezon.Dupa salvarea lumii ,Kim o intalneste pe Athena,care este un humanoid creat de Dr Drakken si Shego pentru a fura scanteia lui Kim ca sa-l transfere lui ca sa preia controlul lumii alaturi de Shego,colega lui de razbunare.

Shego il scoate pe Drakken din inchisoare si el vrea sa dezvaluie lui Shego planul malefic de a distruge lumea.Kim incepe liceul si s-a pregatit pentru teste,examene,prinderea faptasului,etc.Kim vrea sa devina majoreta.Athena avea scopul de a o distruge pe Kim.Athena in a doua misiune ,a salvat-o pe Kim si a intrecut-o .Kim incearca sa-si revina ,lupta cu raul si esuaza.

Athena ii spune lui Kim si s-a prefacut ca este prietena ei,dupa aceea afla ca transferul de la ea la Drakken va cauza o autodistrugere aproape mortala.Kim incearca sa o salveze pe Athena dar a fost prea tarziu pentru acest lucru.Familia Possible incearca sa scoata bunatatea lui Athena la suprafata asambland-o la loc.

In finalul filmului Kim si Athena creeaza un club de arte martiale cu batul Bo.

Personaje[modificare | modificare sursă]

Pentru a vedea lista personajelor intrati in:

Jocuri video[modificare | modificare sursă]

A Platformă Data lansării
Kim Possible: Revenge of Monkey Fist Game Boy Advance 15 noiembrie 2002
Kim Possible 2: Drakken's Demise Game Boy Advance 22 septembrie 2004
Kim Possible 3: Team Possible Game Boy Advance 26 iulie 2005
Kim Possible: Kimmunicator Nintendo DS 9 noiembrie 2005
Kim Possible: What's the Switch? PlayStation 2 19 octombrie 2006
Kim Possible: Global Gemini Nintendo DS 13 februarie 2007

Dublajul în limba română[modificare | modificare sursă]

Muzica

  • „Kim Possible” interpretat de: Diana Istrate

Studio dublaj: Ager Film
Regia de dialog: Mihai Bisericanu
Regia muzicală și adaptarea cântecelor: Mihai Bisericanu
Coordonator artistic: Aleksandra Sadowska
Versiunea în limbă română produsă de: DISNEY CHARACTER VOICES INTERNATIONAL, INC.

Dublajul în limba română al filmului Kim Possible[modificare | modificare sursă]

În anul 2019 a avut premiera în cadrul canalului de televiziune Disney Channel filmul original Kim Possible. Disney România o alege pentru una dintre cele mai influente și apreciate dive autohtone, cântăreața și textiera Corina pentru a interpreta genericul în limba română a peliculei. Au interpretat:


  • „Kim Possible” interpretat de: Corina


DISNEY CHARACTER VOICES INTERNATIONAL, INC. :

  • Corina Bud interpretează prin bunăvoința Roton Music Ltd.