Jurământul

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Acest articol se referă la telenovelă columbiană. Pentru promisiune solemnă făcută de o persoana, vedeți jurământ.
Jurământul
Pasión de gavilanes
Pasión de gavilanes — coperta unui DVD
Jurământul
Pasión de gavilanes
Titlu original Pasión de gavilanes
Rețea TV Acasă
Țara producătoare Columbia
Statele Unite
Perioada 2003-2004
Nr. de episoade 188
Durată episod 40 minute
Limba spaniolă
Regizor Rodrigo Triana
Scenarist Hugo León Ferrer
Muzica Nicolas Uribe
Distribuția Danna García
Mario Cimarro
Paola Andrea Rey
Juan Alfonso Baptista
Natasha Klauss
Michel Brown
Ana Lucía Domínguez
Zharick León
Juan Pablo Shuk
Kristina Lilley
IMDb profile

„Jurământul” (spaniolă Pasión de gavilanes, trad. Pasiunea păsărarilor) este o telenovelă scrisă de către Julio Jimenéz și produsă de către Telemundo. Conține 188 de episoade și combină genuri: comediodramatic și romantic. Se bazează pe alta producție columbiană din 1994, „Las aguas mansas”.

„Jurământul” a fost un mare succes comercial fiind popular în multe țări, precum Argentina, China, Israel, Panama, Paraguay, Polonia, Puerto Rico, România, Rusia și Spania. A fost transmis în România de către Acasă TV.

Sinopsis[modificare | modificare sursă]

Information icon.svg Atenție: urmează detalii despre narațiune și/sau deznodământ.

Sinopsisul se concentrează pe două familii: Reyes (frați: Juan — Mario Cimarro, Franco — Michel Brown, Óscar — Juan Alfonso Baptista și sora lor, Libia — Ana Lucía Domínguez) și Elizondo (căsătorit cu Gabriela — Kristina Lilley și Bernardo — Germán Rojas, fiicele sale: Norma — Danna García, Jimena — Paola Andrea Rey și Sara — Natasha Klauss, și tatăl Gabrielei, Martín — Jorge Cao). Libia Reyes s-a indragostit de Bernardo, dar nu a știut că el este încă căsătorit și este un proprietar al uneihaciende mari. Când Bernardo a murit în accident, Libia s-a sinucis. Frății săi au invinovatit familia Elizondo ca fiind cei care au asasinato pe sora lor și au plănuit sa se razbune danduse drept muncitori în hacienda Elizondo. Subit, frății s-au indragostit de surorile Elizondo, dar nu erau acceptați de către Gabriela, proprietarul actual al haciendei. Imediat după exilarea fraților din hacienda, Norma a divorțat de soțul său, Fernando Escandón (Juan Pablo Shuk). Fernando s-a căsătorit din nou, acum cu Gabriela. Totuși, doamna Elizondo nu stie de adevăratele planuri ale soțului său nou...

Distribuție[modificare | modificare sursă]

Roluri principale[modificare | modificare sursă]

Familia Reyes
Familia Elizondo
Alți

Alte roluri[modificare | modificare sursă]

Vezi și[modificare | modificare sursă]