Iubire și Onoare

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Iubire și onoare
Informații generale
Gen Telenovelă  Modificați la Wikidata
Actori Madalina Draghici, Radu Vâlcan, Diana Dumitrescu, Augustin Viziru, Adela Popescu, Maia Morgenstern, Marin Moraru, Cristina Ciobănașu
Temă muzicală de început Praf în ochi
Țară de origine  România
Limbă(i) română
Nr. de sezoane 2
Producție
Producător(i) Ruxandra Ion
Perioadă de difuzare 60 minute
Difuzare
Canal originar Acasă TV
Legături externe
Website oficial

Iubire și Onoare este o telenovela românească produsă de MediaPro Pictures și difuzată de postul de televiziune Acasă TV din România.

Iubire și onoare este povestea unei iubiri între o europeancă din România și un șeic din Emiratul Beled el Nur, care prezintă ca subiect principal crima de onoare, foarte frecventă încă în unele state arabe.

Ilinca (Mădălina Drăghici), o europeancă din România, care și-a început o carieră de succes în domeniul relațiilor publice este o femeie care crede că iubirea adevărată poate fi găsită și în lumea reală, nu numai în filme sau cărți. Ea are o relație cu un bucureștean, Cătălin, căruia îi place să trăiască viața la limită împreună cu prietenii lui pe Dorobanți.

Amir (Radu Vâlcan) este un șeic, fiul emirului din Beled el Nur (Țara Luminii) foarte bogat și puternic, un tip misterios, fascinant și arătos, care a suferit în urma unei presupuse morți a primei sale soții.

Distribuție[modificare | modificare sursă]

Personaje principale[modificare | modificare sursă]

Participare specială[modificare | modificare sursă]

Difuzare internațională[modificare | modificare sursă]

Tara Canalul Titlul Adaptat
Ecuador Ecuador Telerama "En nombre del honor".[1]
Statele Unite ale Americii Statele Unite ale Americii Mega TV "El honor de amar".[2]
Venezuela Venezuela Televen "En nombre del honor".[3]
 France Antenne Réunion "Au nom de l'honneur".
 Kazakhstan Astana-tv "Elina".
Rusia Rusia Domashny "Мои восточные ночи" (ro.: "Nopțile mele orientale").[4]
Peru Peru Panamericana Televisión "En nombre del honor".[5]

Note[modificare | modificare sursă]

  1. ^ http://www.elmercurio.com.ec/290745-“en-nombre-del-honor”-se-vera-por-primera-vez-en-ecuador.html
  2. ^ Novelasymas.com”. novelasymas.com. http://novelasymas.com/megatv-presenta-el-gran-estreno-de-la-telenovela-el-honor-de-amar/. Accesat la 12 august 2015. 
  3. ^ Televen estrena telenovela rumana "En nombre del honor"”. eluniversal.com. http://www.eluniversal.com/arte-y-entretenimiento/television/120117/televen-estrena-telenovela-rumana-en-nombre-del-honor. Accesat la 12 august 2015. 
  4. ^ «Мои восточные ночи» — премьера на «Домашнем»”. Портал «Домашний». http://www.domashniy.ru/article/razvlecheniya/novosti_telekanala/moi_vostochnye_nochi_-_premera_na_domashnem.html. Accesat la 12 august 2015. 
  5. ^ “En nombre del honor” se estrena este lunes 23 en Panamericana Televisión”. Panamericana Televisión. http://panamericana.pe/entretenimiento/176383-nombre-honor-estrena-lunes-23-panamericana-television. Accesat la 12 august 2015.