ItaloBrothers

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search
ItaloBrothers
Italobrothers.jpg
ItaloBrothers
Date personale
Activitate
OrigineNordhorn, Germania
Gen muzicaltrance  Modificați la Wikidata
Ani de activitate2005 - prezent
Case de discuriZooland Records[*]  Modificați la Wikidata
Prezență online

ItaloBrothers este un proiect de dans german din Nordhorn, Germania. Trupa este formată din vocalist Matthias Metten, care lucrează în studio cu Zacharias Adrian (cunoscută și sub numele de Zac McCrack) și Christian Müller (cunoscut și sub numele de Kristian Sandberg). Au cel mai mare succes în Scandinavia și Europa Centrală, dar au plecat și în turneu în Europa de Est. [1] Își lansează toate melodiile din casa de discuri Zooland Records.

Stil muzical[modificare | modificare sursă]

Stilul general muzical al ItaloBrothers ( cu excepția "My Life Is a Party" și "This is Nightlife") este comparabil cu trupe de dans sau artiști, cea mai mare parte din Italia, cum ar fi Bloom 06, Prezioso, Floorfilla, Gigi D'Agostino, Gabry Ponte sau unele lansări de DJ Manian și are influențe ale Italo dance, hands up și jumpstyle. De asemenea, au fost comparate cu Scooter. [2]

Spre deosebire de aceasta, stilul muzical al single-urilor lor „Cryin 'In The Rain”, „My Life Is a Party” și „This Is Nightlife” sunt influențate în cea mai mare parte de muzica de dans european europeană, precum house și electro . Acest stil poate fi comparat cu artiști precum R.I.O., lansările din 2010 ale lui Manian și Cascada și Mike Candys.

Discografie[modificare | modificare sursă]

Albume[modificare | modificare sursă]

  • Stamp! (2010)

Note[modificare | modificare sursă]

  1. ^ Tourdates of ItaloBrothers from April to July 2013
  2. ^ „electronic-base.de - ItaloBrothers – Stamp! (în German). Accesat în .