In the Shadow of the Cobra

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
In the Shadow of the Cobra
Afișul filmului
Afișul filmului
Rating
Titlu originalIn the Shadow of the Cobra
Genfilm de aventuri  Modificați la Wikidata
RegizorTed Nicolaou  Modificați la Wikidata
DistribuțieSean Young
Rutger Hauer
Mel Johnson, Jr.[*][[Mel Johnson, Jr. (actor american)|​]]  Modificați la Wikidata
Premiera  Modificați la Wikidata
Țara Statele Unite ale Americii  Modificați la Wikidata
Limba originalălimba engleză  Modificați la Wikidata
Prezență online

In the Shadow of the Cobra (cu sensul de În umbra cobrei) este un film american de acțiune thriller din 2004 care a fost regizat de Ted Nicolaou după un scenariu de Ira Schwartz. A fost inspirat de filmul din 1981, Indiana Jones și căutătorii arcei pierdute, regizat de Steven Spielberg.[1]

Prezentare[modificare | modificare sursă]

Atenție: urmează detalii despre narațiune și/sau deznodământ.

Profesorul arheolog britanic Hyde-White a descoperit un obiect antic care ar putea arăta drumul către templul pierdut din Faramundi. Înainte de a începe o expediție, Hyde-White este răpit de Philipe Gallo, care vrea să jefuiască comorile templului. Jake Whitcomb (James Acheson), unul dintre studenții profesorului, îi găsește notițele, printre care se află și o copie a hărții.

Legenda spune că este nevoie de muzică pentru a afla secretele templului, așa că Jake solicită ajutorul muzicologului Samantha Kincaid (Sean Young). Împreună cei doi merg în India, unde se duc la curatorul muzeului Kabir. Aici se găsește un obiect muzical care poate să producă notele potrivite. Apoi pornesc în căutarea profesorului și a templului.

Distribuție[modificare | modificare sursă]

Note[modificare | modificare sursă]

  1. ^ , in-the-shadow-of-the-cobra-2004.bollyviews.com https://web.archive.org/web/20210711170832/https://in-the-shadow-of-the-cobra-2004.bollyviews.com/, arhivat din original la , accesat în   Lipsește sau este vid: |title= (ajutor)

Legături externe[modificare | modificare sursă]