Ho Ho Ho 2: O loterie de familie

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Ho Ho Ho 2: O loterie de familie

Afișul filmului
Rating
Titlu originalHo Ho Ho 2: O loterie de familie
Gende familie
film de comedie
RegizorJesús del Cerro
ScenaristCollin Blair
StudioMediaPro Pictures
DistribuitorMediaPro Distribution
DistribuțieAndreea Marin
Dragoș Bucur
Dana Rogoz
Patricia Poslușnic
Premiera23 noiembrie 2012
Premiera în România23.11.2012
Durata104 minute
ȚaraRomânia
Limba originalăromână
Disponibil în românăoriginal
Precedat deHo Ho Ho
Prezență online

Pagina Cinemagia

Ho Ho Ho 2: O loterie de familie este un film românesc de Crăciun din 2012 regizat de Jesús del Cerro. În rolurile principale joacă actorii Andreea Marin, Dragoș Bucur și Patricia Poslușnic.

Prezentare[modificare | modificare sursă]

Atenție: urmează detalii despre narațiune și/sau deznodământ.

Filmul o prezintă pe Ema (Poslușnic), un copil care încă mai crede că visele pot deveni realitate. Ea locuiește într-un orfelinat condus de Ioana (Bănică), o femeie rea căreia nu-i plac copii. Într-o zi, în timp ce fata se joacă în curtea orfelinatului împreună cu prietenii săi, găsește un bilet de loterie. Vestea bună este că biletul e câștigător al potului cel mare, dar, din păcate, doar un adult poate revendica premiul, iar termenul limită expiră într-o săptămână. Din moment ce nu poate avea încredere în nimeni, decide să fugă din orfelinat pentru a găsi familia ideală care s-o adopte și astfel să încaseze cecul. Prietenii ei și Vlad (Bucur), un ofițer de poliție, o ajută în această aventură. În acest fel Ema își dă seama care este adevărata semnificație a familiei și a prieteniei.

Distribuție[modificare | modificare sursă]

Producție[modificare | modificare sursă]

Filmările au avut loc în București.

Primire[modificare | modificare sursă]

Filmul a fost vizionat de 50.430 de spectatori în cinematografele din România, după cum atestă o situație a numărului de spectatori înregistrat de filmele românești de la data premierei și până la data de 31 decembrie 2014 alcătuită de Centrul Național al Cinematografiei.[1]

Note[modificare | modificare sursă]

  1. ^ „Situația numărului de spectatori înregistrat de filmele românești ieșite în premieră până la 31.12.2014” (PDF). Centrul Național al Cinematografiei. . Arhivat din original (PDF) la . Accesat în . 

Legături externe[modificare | modificare sursă]

Vezi și[modificare | modificare sursă]