Hellgate: London

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Salt la: Navigare, căutare
Hellgate: London
Hellgate London.jpg
Dezvoltator(i) Flagship Studios[*]  Modificați la Wikidata
Editor(i) Bandai Namco Entertainment[*]  Modificați la Wikidata
Compozitor(i) Cris Velasco[*]  Modificați la Wikidata
Ultima versiune 1.2 (single player)  Modificați la Wikidata
Platformă Microsoft Windows  Modificați la Wikidata
Dată lansare
ASEAN October 31, 2007[2]
ROK February 22, 2008[3]
Genuri action role-playing game[*]  Modificați la Wikidata
Moduri Multiplayer
Singleplayer
joc cooperativ[*]  Modificați la Wikidata
Media disc optic[*]  Modificați la Wikidata
Cerințe sistem Windows XP or Windows Vista, 1.8 GHz(XP) or 2.4 GHz (Vista) processor, 1 GB RAM (XP) or 2 GB RAM (Vista), Nvidia GeForce 6200/ATI Radeon 9000 chipset or greater, 6 GB free hard drive space, DirectX 9.0c compatible sound, Internet connection required for multiplayer[4]
Prezență online
Ratinguri
PEGI PEGI 18[*]  Modificați la Wikidata
USK USK 18[*]  Modificați la Wikidata
ESRB Mature 17+[*]  Modificați la Wikidata
Pentru alte sensuri, vedeți Hellgate.

Hellgate, cunoscut inițial ca Hellgate: London, este un joc RPG de acțiune cu tematică fantezie întunecată original dezvoltat de Flagship Studios și distribuit la 31 octombrie 2007. A fost dezvoltat de o echipă de foști angajați ai Blizzard Entertainment, unii dintre ei participând la crearea seriei de jocuri Diablo.

Amplasat în anul 2038 într-o Londră post-apocaliptică, Hellgate: London este un joc RPG „Hack and slash” cu un ritm rapid al acțiunii. Acesta include elemente aleatorii ca cele rogue, cum ar fi caracteristici ale armelor și ale armurilor, obiecte de adunat, înfruntarea unui monstru de final de nivel (mob spawns) și compoziția nivelelor. Jocul avea atât suport singleplayer cât și multiplayer online în momentul în care a fost lansat, deși suportul online pentru SUA/UE a fost oprit. Înainte de închiderea studioului, Flagship Studios a lansat o actualizare majoră de conținut numită The Stonehenge Chronicles urmată de alta, The Abyss Chronicles, ambele lansate pe servere de testări. Versiunea singleplayer dispune de un scenariu în 5 capitole și atunci când finalizat jucătorul poate reporni jocul din nou în modul de dificultate Nightmare și având posibilitatea de a crea personaje noi în modul Elite.

Note[modificare | modificare sursă]

Legături externe[modificare | modificare sursă]