Format:Invitație

 Acest format foarte utilizat sau vizibil este semiprotejat.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Invitație

Un filmuleț ce prezintă procedura înregistrării pe Wikipedia

Bine ați venit la Wikipedia! Am remarcat contribuția dumneavoastră și țin să vă mulțumesc. După cum ați văzut, la acest proiect poate participa orice persoană bine intenționată.

Vă recomand să vă alegeți un nume de utilizator și să vă înregistrați. Deschiderea unui cont la Wikipedia nu costă nimic și nu necesită niciun fel de informații personale; în plus, veți beneficia de o serie întreagă de avantaje: pagină de utilizator, propria pagină de discuții, o listă de articole urmărite, posibilitatea de a încărca imagini, protejarea adresei IP etc.

Sper să vă placă acest proiect și să vă alăturați. Dacă aveți nelămuriri puteți vizita paginile Bun venit, Ajutor și Portalul comunității sau puteți pune întrebări la Cafenea ori la pagina mea de discuții. Vă așteptăm.


Notă formate avertizare
  • Vă rugăm să verificați mai întâi lista mesajelor de avertizare înainte de a folosi orice format pe paginile de discuție pentru a atenționa un utilizator. Aplicarea celui mai potrivit format poate ajuta prin reducerea confuziei mesajului transmis.
  • Vă rugăm să nu uitați să introduceți mesajele de avertizare prin substituire. Substituirea se face astfel: în loc de {{invitație}} scrieți {{subst:invitație}}. Această precauție are avantajul că reduce ocuparea serverelor.

Mulțumim!


Utilizare

Formatul acesta se folosește pentru a invita utilizatorii anonimi (care au adus o contribuție semnificativă) să se înregistreze.

  • Fără parametru:

{{subst:invitație}} --~~~~

  • Cu titlul unui articol ca parametru:

{{subst:invitație|Titlul articolului}} --~~~~

În acest din urmă caz mesajul se schimbă, precizând la ce articol a fost remarcată contribuția.

Vezi și