Format:EB1911 poster

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Documentație
Documentație format
Această documentație este adusă de la pagina Format:EB1911 poster/doc.

Descriere scurtă a formatului și a scopului său.

Scopul formatului

Scopul formatului este de a conecta articolele din Wikisource, care se referă la ediția din 1911 a Encyclopædia Britannica — Ediția a 11-a (Eleventh Edition of 1911).

Utilizare

{{EB1911 poster|Numele articolului}}

ori

{{EB1911 poster|Numele articolului|Ce se vede - Numele afișat}}

Example

{{EB1911 poster|Sigel, Franz}}

Acest rezultat este prezent în „cutia” de sus, din partea dreaptă a imaginii. Dacă se preferă ordinea prenume, nume de familie, atunci se folosește sintaxa de mai jos:

{{EB1911 poster|Sigel, Franz|Franz Sigel}}

Rezultatul este prezent în „cutia” de jos, din partea dreaptă a imaginii.

Utilizare sa

Dacă plasați acest format pe unul sau mai multe articole, la care se lucrează, fiți atenți la cei care editează aceste articole. Acest format trebuie plasat cât mai jos pe pagina de editare, de obicei în, sau înainte sau după secțiunea Legături externe.

Câteodată, formatul nu se încadrează în locurile sugerate, din varii cauze. Atunci, folosind puțin raționament, gândiți-vă a folosi varianta in-line, {{Cite EB1911}}, și/sau realizați cooperarea cu acei wikipediști, care editează articolul, mai ales dacă este (foarte) mare și foarte popular (judecând după numărul de editări).

Categorii ascunse

Există o categorie ascunsă, creată de acest format.

Toate formatele trebuie să aibe un paramentru nenumit pentru numele articolului EB1911 pe Wikisource pentru că orice articol, care nu are un astfel de parametru, în cazul mutării sale, va pierde conexiunea cu Wikisource.

Alte pagini de citit și studiat