Format:Descriere

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Descrierea modificărilor[modificare sursă]

Info-pictogram.png Vă recomandăm să completați întotdeauna rubrica de descriere a modificărilor efectuate. Această descriere le este foarte utilă celor care urmăresc evoluția paginii sau îi analizează istoricul. În lipsa descrierii există chiar riscul ca modificările pe care le faceți să fie interpretate ca vandalism și să fie anulate. Dacă spațiul disponibil în rubrica respectivă nu este suficient, puteți explica modificările în pagina de discuție. Vă mulțumim!

Utilizare[modificare sursă]

Mesajul se pune pe pagina de discuție a utilizatorilor care uită să completeze descrierea modificărilor. Se poate folosi cu sau fără parametru:

{{subst:descriere}} ~~~~

{{subst:descriere|Titlul paginii}} ~~~~

În a doua variantă se introduce titlul paginii la care a fost observată omisiunea.


Info-pictogram.png Notă formate avertizare
  • Vă rugăm să verificați mai întâi lista mesajelor de avertizare înainte de a folosi orice format pe paginile de discuție pentru a atenționa un utilizator. Aplicarea celui mai potrivit format poate ajuta prin reducerea confuziei mesajului transmis.
  • Vă rugăm să nu uitați să introduceți mesajele de avertizare prin substituire. Substituirea se face astfel: în loc de {{descriere}} scrieți {{subst:descriere}}. Această precauție are avantajul că reduce ocuparea serverelor.

Mulțumim!