Fișier:Westworld2016.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Westworld2016.jpg(201 × 300 pixeli, mărime fișier: 25 KB, tip MIME: image/jpeg)

Utilizare cinstită pentru Westworld (serial TV)
Descriere

Afișul promoțional al serialului TV Westworld (2016)

Sursa

[1] [2]

Articol

Westworld (serial TV)

Secțiune folosită

Se folosește întreaga imagine; (inclusiv zonele acoperite de texte promoționale; fără acestea, rolul imaginii nu ar fi clar)

Rezoluție joasă?

Imaginea are o rezoluție joasă, insuficient pentru realizarea sau pentru distribuirea de materiale piratate, suficient însă pentru identificarea subiectului articolului.

Scopul utilizării

Identificarea subiectului filmului căruia îi servește drept imagine promoțională. Imaginea este plasată în infocaseta principală, în partea superioară-dreaptă a articolului și servește pentru a înlătura orice confuzie despre care este subiectul articolului.

Înlocuibil?

Nu este înlocuibil deoarece nu există imagine liberă, dar se poate încărca o versiune mai bună sau mai clară.

Alte informații
Copyrighted

Această imagine reprezintă afișul unui film, iar drepturile de autor sunt deținute fie de compania care a creat afișul, fie de producătorul materialului video. Se consideră că utilizarea imaginii afișului la o rezoluție joasă din această categorie:

se poate consideră drept utilizare cinstită. Alte întrebuințări ale imaginii, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor.

Către cel care a trimis imaginea: vă rugăm să adăugați o justificare detaliată a utilizării cinstite.

Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Westworld2016.jpgyes

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală1 noiembrie 2016 13:11Miniatură pentru versiunea din 1 noiembrie 2016 13:11201x300 (25 KB)Terraflorin (discuție | contribuții){{Material sub drepturi de autor |Descriere=Afișul promoțional al serialului TV ''Westworld'' (2016) |Sursa=[http://static.cinemagia.ro/img/resize/db/movie/48/22/68/westworld-790112l-imagine.jpg] [http://www.cinemagia.ro/filme/westworld-482268/poster...
  • Nu puteți suprascrie acest fișier.

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații