Fișier:VlahutaUrechiaDelavrancea1889.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

VlahutaUrechiaDelavrancea1889.jpg(292 × 398 pixeli, mărime fișier: 50 KB, tip MIME: image/jpeg)

Commons-logo.svg Acest fișier se află la Wikimedia Commons. Consultați pagina sa descriptivă acolo.

Descriere fișier

Descriere

Photograph of the Romanian writers Alexandru Vlahuţă, Vasile Alexandrescu Urechia, Barbu Ştefănescu Delavrancea (from left to right)

Dată
Sursă http://www.bvau.ro/manifestari/2006/0423/index.php (modified to a better resolution)
Autor Necunoscut
Unknown author
Permisiune
(Reutilizarea acestui fișier)
Public domain

Această lucrare este, de asemenea, în domeniul public în ţările şi zonele în care durata drepturilor de autor este viaţa autorului plus 70 de ani sau mai puţin.


Dialog-warning.svg You must also include a United States public domain tag to indicate why this work is in the public domain in the United States. Câteva ţări au o durată a protecţiei dreptului de autor mai mare de 70 de ani: Mexic are 100 de ani, Jamaica are 95 de ani, Columbia are 80 de ani, iar Guatemala şi Samoa au 75 de ani. Acest fişier s-ar putea să nu fie în domeniul public în acele ţări, care pe deasupra nu ţin cont nici de regula celei mai scurte durate. Coasta de Fildeş are o durată de 99 de ani, iar Honduras de 75 de ani, dar aceste ţări aplică regula celei mai scurte durate.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală17 octombrie 2007 05:03Miniatură pentru versiunea din 17 octombrie 2007 05:03292x398 (50 KB)Dahn{{Information |Description=Photograph of the Romanian writers Alexandru Vlahuţă, V. A. Urechia, Barbu Ştefănescu Delavrancea (from left to right) |Source=http://www.bvau.ro/manifestari/2006/0423/index.php |Date=1889 |Author=unknown |Permission= |other

Următoarele pagini conțin această imagine:

Utilizarea globală a fișierului

Următoarele alte proiecte wiki folosesc acest fișier: