Fișier:Violeta Dinescu.JPG

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Mărește rezoluția imaginii(1.536 × 2.048 pixeli, mărime fișier: 828 KB, tip MIME: image/jpeg)

Commons-logo.svg Acest fișier se află la Wikimedia Commons. Consultați pagina sa descriptivă acolo.

Descriere fișier

Descriere
English: Violeta_Dinescu, Composer
Deutsch: Violeta_Dinescu
Dată
Sursă Operă proprie
Autor

Licențiere

Eu, deținătorul drepturilor de autor ale acestei opere, prin prezenta îmi public lucrarea sub următoarea licență:
Creative Commons CC-Zero Acest fișier a fost eliberat sub licența Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication.
Persoana care a asociat o operă cu acest document o oferă domeniului public, renunțând la toate drepturile asupra operei, în toată lumea, atât în ce privește drepturile de autor cât și orice alte drepturi juridice conexe pe care le avea asupra operei, în măsura permisă de lege. Puteți copia, modifica sau distribui opera, inclusiv în scopuri comerciale, fără a fi necesară permisiunea autorului.


Personality rights
Deși această lucrare este licențiată liber sau în domeniul public, persoanele prezentate pot avea drepturi de imagine ce interzic anumite reutilizări din punct de vedere legal în lipsa consimțământului persoanei fotografiate. În aceste cazuri, un consimțământ al modelului sau alte dovezi ale consimțământului v-ar putea proteja de acuzații ulterioare. Deși nu este obligată să facă acest lucru, persoana care a încărcat imaginea v-ar putea ajuta să obțineți asemenea dovezi. Vedeți disclaimer nostru general pentru mai multe informații.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală17 octombrie 2012 22:46Miniatură pentru versiunea din 17 octombrie 2012 22:461.536x2.048 (828 KB){{Information |Description ={{en|1=Violeta_Dinescu}} {{de|1=Violeta_Dinescu}} |Source ={{own}} |Author = |Date =2012-10-17 |Permission = |other_versions = }} Composer Category:Composers by country [[...

Următoarele pagini conțin această imagine:

Utilizarea globală a fișierului

Următoarele alte proiecte wiki folosesc acest fișier:

Informații