Fișier:University of Cape Town banner.svg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Mărește rezoluția imaginii(Fișier SVG, cu dimensiunea nominală de 300 × 44 pixeli, mărime fișier: 30 KB)

Descriere fișier[modificare | modificare sursă]

Utilizare cinstită pentru Universitatea din Cape Town
Descriere

Acesta este un logo deținut de Universitatea din Cape Town pentru Universitatea din Cape Town.

Sursa

http://www.staff.uct.ac.za/staff/services/communication-marketing/branding/logo/downloads

Articol

Universitatea din Cape Town

Secțiune folosită

Fişier utilizat în totalitate

Rezoluție joasă?

da

Scopul utilizării

Imaginea este plasată în infocaseta în partea de sus a articolului care discută Universitatea din Cape Town, un subiect de interes public. Semnificația logo-ului este de a ajuta cititorul să identifice organizația, să le asigure cititorilor că au ajuns la articolul potrivit care conține comentarii critice despre organizație și să ilustreze mesajul de marcare intenționat al organizației într-un mod pe care cuvintele singure nu le-au putut transmite.

Înlocuibil?

nu; deoarece este un logo care nu este gratuit, nu există o reprezentare gratuită. Orice înlocuitor care nu este o lucrare derivată nu va reusi să transmită sensul intenționat, sau să prezinte imaginea greșită sau ar eșua scopul său de identificare sau comentariu.

Alte informații Utilizarea logo-ului în articol respectă politica de conținut din Wikipedia, ghidul logo-ului și utilizarea corectă în conformitate cu legea drepturilor de autor din Statele Unite, așa cum este descris mai sus.
Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:University_of_Cape_Town_banner.svgyes

Licențiere[modificare | modificare sursă]

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală7 mai 2020 13:58Miniatură pentru versiunea din 7 mai 2020 13:58300x44 (30 KB)ArchieTom (discuție | contribuții){{Material sub drepturi de autor |Descriere=Acesta este un logo deținut de Universitatea din Cape Town pentru Universitatea din Cape Town. |Sursa=http://www.staff.uct.ac.za/staff/services/communication-marketing/branding/logo/downloads |Articol=Universitatea din Cape Town |Secțiune=Fişier utilizat în totalitate |Rezoluție joasă=da |Scop=Imaginea este plasată în infocaseta în partea de sus a articolului care discută Universitatea din Cape Town, un subiect de interes public. Semnificația lo...

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații