Fișier:Trupa-class-id43.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Trupa-class-id43.jpg(250 × 221 pixeli, mărime fișier: 15 KB, tip MIME: image/jpeg)

Utilizare cinstită pentru Class
Descriere

Imaginea ii reprezinta pe membrii formatiei dance Class in perioada 2002 - 2006

Sursa

www.showbiz-celebrity.com

Articol

Class

Secțiune folosită

toatǎ imaginea

Rezoluție joasă?

da

Scopul utilizării

Deoarece nu exista imagini cu licenta libera care sa reprezinte formatia, pentru a putea fi ilustrata in articol, este folosita aceasta imagine, aceasta contribuind semnificativ la calitatatea articolului, avand si un efect vizual. Drepturile de autor nu sunt incalcate deoarece poza poate fi obtinuta cu o simpla cautare pe internet, fiind disponibila publicului larg.

Înlocuibil?

nu, deoarece nu exista imagini libere care sa ilustreze componentii formatiei

Alte informații nu
Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Trupa-class-id43.jpgyes
Copyright undetermined

Această imagine este reproducerea unui material aflat sub incidența drepturilor de autor. Acesta face parte din campania publicitară a unei organizații sau companii, pentru a promova o lucrare sau un produs prin mass-media.

Drepturile de autor aparțin, cel mai probabil, companiei care a produs materialul publicitar sau artistului care l-a creat. Se consideră că folosirea de imagini ale unor materiale publicitare în scopul de a ilustra:

se califică drept utilizare cinstită conform legii drepturilor de autor din Statele Unite ale Americii. Alte utilizări ale imaginii, pe Wikipedia sau în alte locații, poate constitui o încălcare a drepturilor de autor.

Către cel ce efectuează încărcarea imaginii: Acest format trebuie aplicat numai pentru imagini ale unor persoane, produse sau evenimente care fac parte dintr-o campanie publicitară sau altă sursă similară, în scopul reutilizării lor în mass-media. Vă rugăm să adăugați o explicație rațională a utilizării cinstite, similară cu cea descrisă pe următoarea pagină en:Wikipedia:Image description page.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală6 iunie 2014 01:42Miniatură pentru versiunea din 6 iunie 2014 01:42250x221 (15 KB)Gikü (discuție | contribuții)redim UC
1 iunie 2009 19:08Nicio miniatură800x708 (123 KB)Alecsdaniel (discuție | contribuții){{Material sub drepturi de autor | Descriere= Imaginea ii reprezinta pe membrii formatiei dance Class in perioada 2002 - 2006 | Sursa= www.showbiz-celebrity.com | Articol= Class | Secţiune= toatǎ imaginea | Rezoluţie joasă= da | Scop= Deoarece nu exis

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații