Fișier:Thelaurelhardymurdercasetitle.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Thelaurelhardymurdercasetitle.jpg(380 × 285 pixeli, mărime fișier: 38 KB, tip MIME: image/jpeg)

Descriere fișier[modificare | modificare sursă]

Utilizare cinstită pentru Cazul de crimă
Descriere

imagine capturată din Cazul de crimă (1930)

Sursa

captură de ecran

Articol

Cazul de crimă

Secțiune folosită

Se folosește întreaga imagine; (inclusiv zonele acoperite de texte promoționale; fără acestea, rolul imaginii nu ar fi clar)

Rezoluție joasă?

Imaginea are o rezoluție joasă, insuficient pentru realizarea sau pentru distribuirea de materiale piratate, suficient însă pentru identificarea subiectului articolului.

Scopul utilizării

Identificarea subiectului filmului căruia îi servește drept imagine promoțională. Imaginea este plasată în infocaseta principală, în partea superioară-dreaptă a articolului și servește pentru a înlătura orice confuzie despre care este subiectul articolului.

Înlocuibil?

Este imaginea care este folosită pentru promovarea filmului, fiind singura care servește în acest scop. Orice imagine care folosește alte texte, alte imagini sau altă fotografie a protagoniștilor ar fi nepotrivite, deoarece ar deruta și nu ar mai servi scopului de identificare a articolului.

Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Thelaurelhardymurdercasetitle.jpgyes
Copyrighted

Această imagine este o captură de ecran dintr-un film și drepturile de autor sunt deținute de proprietarul studioului care a produs filmul sau de actorii care apar în imagine. Se consideră că utilizarea unui număr limitat la o rezoluție joasă a acestei capturi

este calificată drept utilizare cinstită sub incidența legilor de copyright ale SUA. Alte întrebuințări ale imaginii, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor.

Către cel ce efectuează încărcarea imaginii: vă rugăm să adăugați o explicație rațională a utilizării cinstite, similară cu cea descrisă pe următoarea pagină en:Wikipedia:Image description page.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală28 februarie 2012 14:00Miniatură pentru versiunea din 28 februarie 2012 14:00380x285 (38 KB)Cezarika1 (discuție | contribuții)== Descriere fișier == {{Material sub drepturi de autor |Descriere=imagine capturata din Cazul de crimă (1930) |Sursa=captura de ecran din filmul Pruncul, petrolul și ardelenii |Articol=Cazul de crimă |Secțiune=o porțiune |Rezoluție joasă=da |Scop

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații