Fișier:Tantalum single crystal and 1cm3 cube.jpg

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Mărește rezoluția imaginii(4.937 × 2.991 pixeli, mărime fișier: 2,5 MB, tip MIME: image/jpeg)

Acest fișier se află la Wikimedia Commons. Consultați pagina sa descriptivă acolo.

Descriere fișier

Descriere
Deutsch: Ein hochreiner (99,999 % = 5N) Tantal-Einkristall, hergestellt nach dem Zonenschmelzverfahren, einige einkristalline Tantalbruchstücke sowie für den Größenvergleich ein reiner (99,99 % = 4N) 1 cm3 Tantal-Würfel.
English: A high purity (99.999 %) tantalum single crystal, made by the floating zone process, some single crystalline fragments of tantalum, as well as a high purity (99.99 % = 4N) 1 cm3 tantalum cube for comparison.
Français : Un monocristal de tantale de haute pureté (99,999 %), obtenu par la Méthode de la zone fondue. Pour comparaison, on peut aussi voir sur l'image des fragments monocristallins de tantale, ainsi qu'un cm3 du même élément pur à 99,99 % et anodisé.
Dată
Sursă Operă proprie
Autor Alchemist-hp (talk) (www.pse-mendelejew.de)
Camera Model Canon 5D Mark II
Lens Canon EF 100mm
Notes made by focus stacking software from 18x single shots

This file is copyrighted and has been released under a license which is incompatible with Facebook's licensing terms. It is not permitted to upload this file to Facebook.

Această imagine a fost retușată, ceea ce înseamnă că a fost modificată pe cale digitală și este diferită de cea inițială. Modificări: Focus stack with Helicon Focus of 18 images..

Assessment

Imagine of the year
Imagine of the year
Featured imagine
Quality imagine
Quality imagine

Wikimedia CommonsWikipedia

Acest fișier este o imagine de calitate la Wikimedia Commons (Imagini excelente) și este considerată a fi una dintre cele mai bune imagini.
Acest fișier reprezintă o imagine de calitate și se consideră că îndeplinește criteriile unei astfel de fotografii.

Wikipedia
 Acest fișier este o imagine de calitate la Wikipedia, ediția în limba germană (Exzellente Bilder) și este considerată a fi una dintre cele mai bune imagini.
 Acest fișier este o imagine de calitate la Wikipedia, ediția în limba engleză (Featured pictures) și este considerată a fi una dintre cele mai bune imagini.
 Acest fișier este o imagine de calitate la Wikipedia, ediția în limba poloneză (Ilustracja na medal) și este considerată a fi una dintre cele mai bune imagini.
 Acest fișier este o imagine de calitate la Wikipedia, ediția în limba turcă (Seçkin resimler) și este considerată a fi una dintre cele mai bune imagini.

Dacă dețineți o imagine a cărei calitate este similară și care poate fi publicată sub o licență adecvată, o puteți încărca, marca cu licența corespunzătoare și nominaliza.

Licențiere

Licence Art Libre Copyleft: această operă de artă este liberă; o puteți redistribui sau modifica în acord cu termenii Licenței de Artă Liberă. Veți găsi un exemplar al acestei licențe pe site-ul Copyleft Attitude, precum și pe alte site-uri.

Please select "one" of your favorite license.

Creative Commons License

This file is licensed under the Creative Commons ‘Attribution-NonCommercial-NonDerivative 3.0 (US)’
Licence: https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/

GNU head Se permite copierea, distribuirea și/sau modificarea acestui document conform termenilor Documentației de licență liberă GNU, doar versiunea 1.2 publicată de Free Software Foundation; fără părți neschimbabile, texte de pe coperte frontale și finale. O copie a acestei licențe este inclusă în secțiunea numită GNU Free Documentation License. 1.2 exclusiv

Captions

Add a one-line explanation of what this file represents
High purity (99.999 %) tantalum single crystal

Items portrayed in this file

subiectul reprezentat

29 mai 2010

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală30 mai 2010 01:58Miniatură pentru versiunea din 30 mai 2010 01:584.937x2.991 (2,5 MB)Alchemist-hp== {{int:filedesc}} == {{Information |Description={{de|1=Ein hochreiner (99,999 % = 5N) Tantal-Einkristall, hergestellt nach dem Zonenschmelzverfahren, sowie für den Größenvergleich ein

Următoarele pagini conțin această imagine:

Utilizarea globală a fișierului

Următoarele alte proiecte wiki folosesc acest fișier:

Vizualizați utilizările globale ale acestui fișier.

Informații