Fișier:Shannon Rutherford.PNG

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Shannon_Rutherford.PNG(250 × 375 pixeli, mărime fișier: 167 KB, tip MIME: image/png)

Utilizare cinstită pentru Shannon Rutherford
Descriere

Shannon Rutherford

Sursa

https://en.wikipedia.org/wiki/File:Shannonlost.PNG

Articol

Shannon Rutherford

Secțiune folosită

Se utilizează întreaga imagine pentru a transmite mesajul dorit de proprietar și pentru a evita reprezentarea greșită sau neclară a imaginii dorite de acesta.

Rezoluție joasă?

Da, imaginea are o dimensiune și o rezoluție suficient de scăzute pentru a păstra calitatea dorită de companie sau organizație, fără a avea rezoluție inutil de mare.

Scopul utilizării

Pentru a ilustra episodul în cauză. Imaginea este pusă în infocaseta din partea de sus a articolului, subiect de interes public. Semnificația ei este aceea de a ajuta cititorul să identifice personajul, și să-l asigure că a ajuns la articolul potrivit ilustrându-l într-o manieră în care doar cuvintele nu o pot face.

Înlocuibil?

Deoarece este preluată dintr-un serial, aproape sigur că nu există echivalent liber. Orice altceva care nu este lucrare derivată nu va putea transmite mesajul dorit, ar deruta și ar reprezenta greșit imaginea, sau nu și-ar îndeplini scopul informativ și de identificare.

Alte informații Lost este protejat de drepturile de autor, deținute de American Broadcasting Companies, Inc..
Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Shannon_Rutherford.PNGyes


Licențiere[modificare | modificare sursă]

Copyrighted

Această imagine este o captură de ecran a unui program de televiziune. Drepturile de autor sunt deținute de compania care produce programul respectiv. Se consideră că utilizarea unui număr limitat și la o rezoluție joasă a acestei capturi

este calificată drept utilizare cinstită sub incidența legilor de copyright ale SUA. Alte întrebuințări ale imaginii, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor.

Către cel ce efectuează încărcarea imaginii: vă rugăm să adăugați o explicație rațională a utilizării cinstite, similară cu cea descrisă pe următoarea pagină en:Wikipedia:Image description page.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală13 mai 2015 00:13Miniatură pentru versiunea din 13 mai 2015 00:13250x375 (167 KB)XXN (discuție | contribuții){{Material sub drepturi de autor |Descriere=Shannon Rutherford |Sursa=https://en.wikipedia.org/wiki/File:Shannonlost.PNG |Articol=Shannon Rutherford |Secțiune=Se utilizează întreaga imagine pentru a transmite mesajul dorit de proprietar și pentru a...
  • Nu puteți suprascrie acest fișier.

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații