Fișier:Secretul cifrului.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Secretul_cifrului.jpg(250 × 349 pixeli, mărime fișier: 53 KB, tip MIME: image/jpeg)

Utilizare cinstită pentru Secretul cifrului
Descriere

Afișul filmului Secretul cifrului

Sursa

[1]

Articol

Secretul cifrului

Secțiune folosită

Se folosește întreaga imagine; (inclusiv zonele acoperite de texte promoționale; fără acestea, rolul imaginii nu ar fi clar)

Rezoluție joasă?

Imaginea are o rezoluție joasă, insuficient pentru realizarea sau pentru distribuirea de materiale piratate, suficient însă pentru identificarea subiectului articolului.

Scopul utilizării

Identificarea subiectului filmului căruia îi servește drept imagine promoțională. Imaginea este plasată în infocaseta principală, în partea superioară-dreaptă a articolului și servește pentru a înlătura orice confuzie despre care este subiectul articolului.

Înlocuibil?

Nu este înlocuibil deoarece nu există imagine liberă, dar se poate încărca o versiune mai bună sau mai clară.

Alte informații
Copyrighted

Această imagine reprezintă afișul unui film, iar drepturile de autor sunt deținute fie de compania care a creat afișul, fie de producătorul materialului video. Se consideră că utilizarea imaginii afișului la o rezoluție joasă din această categorie:

se poate consideră drept utilizare cinstită. Alte întrebuințări ale imaginii, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor.

Către cel care a trimis imaginea: vă rugăm să adăugați o justificare detaliată a utilizării cinstite.

Dvdiconcover.png

Această imagine reprezintă coperta unui DVD sau a unui disc Blu-ray, iar drepturile de autor sunt deținute fie de compania care a publicat discul, fie de producătorul materialului video. Se consideră că utilizarea imaginii discului sau casetei la o rezoluție joasă din această categorie:

se poate considera drept utilizare cinstită. Alte întrebuințări ale imaginii, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor. Către cel care a trimis imaginea: vă rugăm să adăugați o justificare detaliată a utilizării cinstite.

Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Secretul_cifrului.jpgyes

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală18 iulie 2014 08:29Miniatură pentru versiunea din 18 iulie 2014 08:29250x349 (53 KB)Terraflorin (discuție | contribuții){{Material sub drepturi de autor |Descriere=Afișul filmului ''Secretul cifrului |Sursa=[http://static.cinemagia.ro/img/db/movie/00/34/33/secretul-cifrului-460364l.jpg] |Articol= Secretul cifrului |Secțiune={{sct}} |Rezoluție joasă={{rez}} |Scop={{i...
  • Nu puteți suprascrie acest fișier.

Următoarele pagini conțin această imagine: