Fișier:Sandokan.jpeg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Sandokan.jpeg(320 × 240 pixeli, mărime fișier: 14 KB, tip MIME: image/jpeg)

Utilizare cinstită pentru Sandokan (serial de desene animate)
Descriere

Sandokan, Crackers și Yanez, personaje ale serialului Sandokan

Sursa

Captură ecran

Articol

Sandokan (serial de desene animate)

Secțiune folosită

infocasetă

Rezoluție joasă?

Imaginea are o dimensiune și o rezoluție suficient de scăzute pentru a păstra calitatea dorită de companie, fără a avea rezoluție inutil de mare.

Scopul utilizării

Imaginea este pusă în infocaseta din partea de sus a articolului despre Sandokan (serial de desene animate), subiect de interes public. Semnificația copertii este aceea de a ajuta cititorul să identifice desenul animat, și să-l asigure că a ajuns la articolul potrivit care conține comentarii critice despre acesta și ilustrează mesajul de branding al artistului într-o manieră în care doar cuvintele nu o pot face.

Înlocuibil?

Deoarece este un desen animat aflat sub drepturi de autor, aproape sigur că nu există echivalent liber. Orice altceva care nu este lucrare derivată nu va putea transmite mesajul dorit, ar deruta și ar reprezenta greșit imaginea, sau nu și-ar îndeplini scopul informativ și de identificare.

Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Sandokan.jpegyes

Licențiere[modificare | modificare sursă]

Copyrighted

Această imagine este o captură de ecran a unui program de televiziune. Drepturile de autor sunt deținute de compania care produce programul respectiv. Se consideră că utilizarea unui număr limitat și la o rezoluție joasă a acestei capturi

este calificată drept utilizare cinstită sub incidența legilor de copyright ale SUA. Alte întrebuințări ale imaginii, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor.

Către cel ce efectuează încărcarea imaginii: vă rugăm să adăugați o explicație rațională a utilizării cinstite, similară cu cea descrisă pe următoarea pagină en:Wikipedia:Image description page.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală3 decembrie 2011 19:56Miniatură pentru versiunea din 3 decembrie 2011 19:56320x240 (14 KB)Juve210 (discuție | contribuții){{Informații |Descriere= |Sursa= |Data= |Autor= |Permisiune= |alte_versiuni= }}

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații