Fișier:Regina Margot (copertă).jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Regina_Margot_(copertă).jpg(245 × 400 pixeli, mărime fișier: 84 KB, tip MIME: image/jpeg)

Descriere fișier[modificare | modificare sursă]

Utilizare cinstită pentru Regina Margot
Descriere

Coperta frontală a cărții Regina Margot de Alexandre Dumas tatăl. Drepturile de autor asupra acestei coperți aparțin fie autorului ei, fie publicației Adevărul.

Sursa

scanare digitală a coperții cărții Regina Margot de Alexandre Dumas tatăl, ediția Adevărul. Fișierul poate fi găsit și la http://www.adevarulshop.ro/carti/alexandre-dumas/regina-margot-vol-i-adevarul--7817

Articol

Regina Margot

Secțiune folosită

Întreaga copertă. Întrucât imaginea este coperta unei cărți, respectiv o formă de prezentare și ambalare a unui produs, pentru identificarea produsului și evitarea reprezentării greșite, este necesară întreaga imagine.

Rezoluție joasă?

Copia este de rezoluție suficientă pentru identificare și comentariu, dar semnificativ mai mică decât coperta originală. Copiile realizate după ea ar fi de calitate inferioară, și nu pot concura cu scopul comercial al imaginii originale.

Scopul utilizării
Drepturi de autor protejate Această imagine permite identificarea vizuală a subiectului articolului și se poate afla în căsuța de prezentare a articolului sau în textul acestuia. Imaginea poate fi găsită în Infocaseta principală pentru identificarea în contextul comentariului critic despre lucrarea căreia îi servește ca afiș promoțional. Semnificația contribuției la înțelegerea articolului provine din faptul că informațiile oferite nu pot fi transmise doar prin cuvinte. Imaginea poate fi plasată în infocaseta din partea superioară a articolului care tratează lucrarea, pentru a prezenta principala informație vizuală asociată cu lucrarea, și pentru a ajuta utilizatorul să identifice rapid lucrarea și să se asigure că a găsit ceea ce căuta. Utilizarea în acest scop nu concurează cu scopul lucrării artistice originale.

Infocaseta principală. Imaginea este utilizată pentru identificare în contextul comentariului critic al lucrării pentru care servește drept copertă. Aduce o contribuție semnificativă pentru înțelegerea de către cititor a articolului, într-o manieră ce nu poate fi transmisă doar de cuvinte. Imaginea este pusă în infocaseta din partea de sus a articolului ce discută respectiva lucrare, pentru a prezenta imaginea vizuală principală cu care este asociată aceasta și pentru a ajuta utilizatorul să identifice rapid lucrarea și să-și dea seama că a găsit ceea ce caută. Utilizarea în acest scop nu concurează cu scopurile imaginii originale, anume posibilitatea creatorului coperții de a o folosi drept copertă pentru alte cărți publicate și distribuite pe piață.

Înlocuibil?

Fiind coperta unei cărți, imaginea nu se poate înlocui cu conținut liber; orice altă imagine care arată felul în care a fost ambalată sau prezentată cartea ar fi tot sub incidența drepturilor de autor, și orice versiune care nu se apropie atât de mult de original ar fi inadecvată pentru identificare și comentariu.

Alte informații Utilizarea acestei coperți în articol respectă politica Wikipedia privind materialele protejate și principiul utilizării cinstite conform legilor dreptului de autor din Statele Unite și din România după cum s-a arătat mai sus.
Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Regina_Margot_(copert%C4%83).jpgyes

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală22 aprilie 2011 22:02Miniatură pentru versiunea din 22 aprilie 2011 22:02245x400 (84 KB)Suciu Sebastian (discuție | contribuții)== Descriere fișier == {{Material sub drepturi de autor |Descriere=Coperta frontală a cărții ''Regina Marogot'' de Alexandre Dumas tatăl. Drepturile de autor asupra acestei coperți aparțin fie autorului ei, fie publicației Adevărul. |

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații