Fișier:Radio Free Albemuth FilmPoster.jpeg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Radio_Free_Albemuth_FilmPoster.jpeg(300 × 456 pixeli, mărime fișier: 34 KB, tip MIME: image/jpeg)

Utilizare cinstită pentru Radio Free Albemuth (film)
Descriere

Afișul filmului Radio Free Albemuth

Sursa

[1] [2]

Articol

Radio Free Albemuth (film)

Secțiune folosită

Se folosește întreaga imagine; (inclusiv zonele acoperite de texte promoționale; fără acestea, rolul imaginii nu ar fi clar)

Rezoluție joasă?

Imaginea are o rezoluție joasă, insuficient pentru realizarea sau pentru distribuirea de materiale piratate, suficient însă pentru identificarea subiectului articolului.

Scopul utilizării

Identificarea subiectului filmului căruia îi servește drept imagine promoțională. Imaginea este plasată în infocaseta principală, în partea superioară-dreaptă a articolului și servește pentru a înlătura orice confuzie despre care este subiectul articolului.

Înlocuibil?

Nu este înlocuibil deoarece nu există imagine liberă, dar se poate încărca o versiune mai bună sau mai clară.

Alte informații
Copyrighted

Această imagine reprezintă afișul unui film, iar drepturile de autor sunt deținute fie de compania care a creat afișul, fie de producătorul materialului video. Se consideră că utilizarea imaginii afișului la o rezoluție joasă din această categorie:

se poate consideră drept utilizare cinstită. Alte întrebuințări ale imaginii, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor.

Către cel care a trimis imaginea: vă rugăm să adăugați o justificare detaliată a utilizării cinstite.

Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Radio_Free_Albemuth_FilmPoster.jpegyes

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală12 mai 2014 18:58Miniatură pentru versiunea din 12 mai 2014 18:58300x456 (34 KB)Terraflorin (discuție | contribuții){{Material sub drepturi de autor |Descriere=Afișul filmului ''Radio Free Albemuth |Sursa=[https://en.wikipedia.org/wiki/File:Radio_Free_Albemuth_FilmPoster.jpeg] [http://www.movieposterdb.com/poster/44594773] |Articol= Radio Free Albemuth (film) |Se...
  • Nu puteți suprascrie acest fișier.

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații