Fișier:RObotzi - All Stars.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

RObotzi_-_All_Stars.jpg(400 × 283 pixeli, mărime fișier: 36 KB, tip MIME: image/jpeg)

Utilizare cinstită pentru RObotzi
Descriere

MO și F.O.C.A. cu personaje episodice din sezonul 1 al serialului de desene animate RObotzi

Sursa

http://www.blogcatalog.com/post/19b071479a7397514cb701c4e0ae96bd

Articol

RObotzi

Secțiune folosită

tot

Rezoluție joasă?

da, pretabilă doar pentru scopul ilustrativ

Scopul utilizării

Ilustrarea articolului RObotzi, în care prezintă personaje

Înlocuibil?

Fiind un serial de desene afla sub drepturi de autor, imaginea nu este înlocuibilă

Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:RObotzi_-_All_Stars.jpgyes

Licență[modificare | modificare sursă]

Copyright undetermined

Această imagine este reproducerea unui material aflat sub incidența drepturilor de autor. Acesta face parte din campania publicitară a unei organizații sau companii, pentru a promova o lucrare sau un produs prin mass-media.

Drepturile de autor aparțin, cel mai probabil, companiei care a produs materialul publicitar sau artistului care l-a creat. Se consideră că folosirea de imagini ale unor materiale publicitare în scopul de a ilustra:

se califică drept utilizare cinstită conform legii drepturilor de autor din Statele Unite ale Americii. Alte utilizări ale imaginii, pe Wikipedia sau în alte locații, poate constitui o încălcare a drepturilor de autor.

Către cel ce efectuează încărcarea imaginii: Acest format trebuie aplicat numai pentru imagini ale unor persoane, produse sau evenimente care fac parte dintr-o campanie publicitară sau altă sursă similară, în scopul reutilizării lor în mass-media. Vă rugăm să adăugați o explicație rațională a utilizării cinstite, similară cu cea descrisă pe următoarea pagină en:Wikipedia:Image description page.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală4 ianuarie 2012 12:30Miniatură pentru versiunea din 4 ianuarie 2012 12:30400x283 (36 KB)Martinas Angel (discuție | contribuții){{Material sub drepturi de autor |Descriere=MO și F.O.C.A. cu personaje episodice din sezonul 1 al serialului de desene animate ''RObotzi'' |Sursa=http://www.blogcatalog.com/post/19b071479a7397514cb701c4e0ae96bd |Articol=RObotzi |Secțiune=tot |Rezoluți

Următoarele pagini conțin această imagine: