Fișier:NFCE-Uniform-WAS.PNG

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

NFCE-Uniform-WAS.PNG(275 × 122 pixeli, mărime fișier: 26 KB, tip MIME: image/png)

Descriere fișier[modificare | modificare sursă]

Utilizare cinstită pentru Washington Redskins
Descriere

Acesta este un logo utilizat pentru Washington Redskins.

Sursa

http://en.wikipedia.org/wiki/File:NFCE-Uniform-WAS.PNG

Articol

Washington Redskins

Secțiune folosită

Se utilizează întregul logo pentru a transmite mesajul dorit de proprietar și pentru a evita reprezentarea greșită sau neclară a imaginii dorite de acesta.

Rezoluție joasă?

Logoul are o dimensiune și o rezoluție suficient de scăzute pentru a păstra calitatea dorită de companie sau organizație, fără a avea rezoluție inutil de mare.

Scopul utilizării

Imaginea este pusă în infocaseta din partea de sus a articolului despre Washington Redskins, subiect de interes public. Semnificația logoului este aceea de a ajuta cititorul să identifice organizația și să-l asigure că a ajuns la articolul potrivit care conține comentarii critice despre organizație și ilustrează mesajul de branding al organizației într-o manieră în care doar cuvintele nu o pot face.

Înlocuibil?

Deoarece este un logo, aproape sigur că nu există echivalent liber. Orice altceva care nu este lucrare derivată nu va putea transmite mesajul dorit, ar deruta și ar reprezenta greșit imaginea, sau nu și-ar îndeplini scopul informativ și de identificare.

Alte informații Utilizarea logoului în articol respectă politica Wikipedia privind utilizarea cinstită, îndrumările privind logourile și utilizarea cinstită din punctul de vedere al legislației Statelor Unite ale Americii.
Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:NFCE-Uniform-WAS.PNGyes

Licențiere[modificare | modificare sursă]

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală20 februarie 2015 00:21Miniatură pentru versiunea din 20 februarie 2015 00:21275x122 (26 KB)Gikü (discuție | contribuții)redim UC
4 noiembrie 2011 11:33Nicio miniatură991x441 (34 KB)MSClaudiu (discuție | contribuții){{Justificare UC logo|Sursa=http://en.wikipedia.org/wiki/File:NFCE-Uniform-WAS.PNG|Articol=Washington Redskins|Utilizare=Infocaseta}}
  • Nu puteți suprascrie acest fișier.

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații