Fișier:NASA Alien World1.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Mărește rezoluția imaginii(946 × 710 pixeli, mărime fișier: 207 KB, tip MIME: image/jpeg)

Descriere fișier[modificare | modificare sursă]

Descriere

Oamenii de știință au făcut prima descoperire concludentă a vaporilor de apa in atmosfera unei planete din afara sistemului nostru solar sau Exoplanetă. redare Acest reprezentare artistică arată o Exoplanetă din gaz-gigantică care trece prin fața unei stele. Planeta, HD 189733b, se află 63 de ani lumina in constelatia Vulpecula. Acesta a fost descoperită în 2005 în timp ce orbita în jurul stelei mamă.

Scientists have made the first conclusive discovery of water vapor in the atmosphere of a planet beyond our solar system, or exoplanet. This artist's rendering shows a gas-giant exoplanet transiting across the face of its star. Infrared analysis by NASA's Spitzer Space Telescope of this type of system provided the breakthrough. The planet, HD 189733b, lies 63 light-years away in the constellation Vulpecula. It was discovered in 2005 as it transited its parent star.

Sursa

http://www.nasa.gov/multimedia/imagegallery/image_feature_876.html

Data

{{{date}}}

Autor
Permisiune

{{{permission}}}

Licențiere[modificare | modificare sursă]

Această imagine a fost creată de NASA și a fost luată de pe site-ul web NASA sau de pe una din publicațiile acestei organizații. Toate lucrările de acest fel sunt în domeniu public, cu excepția siglei NASA (folosire restricționată) deoarece lucrările Guvernului federal al Statelor Unite ale Americii nu pot fi sub influența drepturilor de autor. Pentru mai multe informații, vedeți pagina politicii drepturilor de autor NASA. (în limba engleză)

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală2 mai 2010 11:01Miniatură pentru versiunea din 2 mai 2010 11:01946x710 (207 KB)Terraflorin (discuție | contribuții){{Material sub drepturi de autor |Descriere=Oamenii de ştiinţă au făcut prima descoperire concludentă a vaporilor de apa in atmosfera unei planete din afara sistemului nostru solar sau Exoplanetă. redare Acest reprezentare artistică arată o Exopla

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații