Fișier:Nándorfehérvárnál használt k vet mozsár.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Mărește rezoluția imaginii(827 × 500 pixeli, mărime fișier: 90 KB, tip MIME: image/jpeg)

Commons-logo.svg Acest fișier se află la Wikimedia Commons. Consultați pagina sa descriptivă acolo.
Descriere
Magyar: A konstantinápolyi nagy császárnak nevezett kővető mozsár, amelyet II. Mehmed Nándorfehérvárnál használt. A leírások szerint a nagyobb mozsarak hosszmérete a nyolc métert is elérte.
Română: Schiţă a unui model de tun folosit de turci la Cucerirea Constantinopolului, care erau (încă) în dotarea armatei otomane la data asediului Belgradului.
Српски / srpski: Цртеж топа каквог су користили Турци при освајању Константинопоља а касније коришћеног при нападу на Београд 1456. године.
Dată
Sursă
Autor User User: on hu.wikipedia
Alte versiuni

Originally from hu.wikipedia; description page is (was) here * [[:hu:User:|]]

Public domain

Această lucrare este, de asemenea, în domeniul public în ţările şi zonele în care durata drepturilor de autor este viaţa autorului plus 70 de ani sau mai puţin.


Dialog-warning.svg You must also include a United States public domain tag to indicate why this work is in the public domain in the United States. Câteva ţări au o durată a protecţiei dreptului de autor mai mare de 70 de ani: Mexic are 100 de ani, Jamaica are 95 de ani, Columbia are 80 de ani, iar Guatemala şi Samoa au 75 de ani. Acest fişier s-ar putea să nu fie în domeniul public în acele ţări, care pe deasupra nu ţin cont nici de regula celei mai scurte durate. Coasta de Fildeş are o durată de 99 de ani, iar Honduras de 75 de ani, dar aceste ţări aplică regula celei mai scurte durate.

(Uploaded using CommonsHelper or PushForCommons)

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală10 iulie 2006 09:13Miniatură pentru versiunea din 10 iulie 2006 09:13827x500 (90 KB)Shizhao{{Information| |Description= |Source= |Date= |Author=User hu:User: on [http://hu.wikipedia.org hu.wikipedia] |Permission= |other_versions= Originally from [http://hu.wikipedia.org hu.wikipedia]; description page is (was) [[:hu:Image:Nándorfehérv�

Următoarele pagini conțin această imagine:

Utilizarea globală a fișierului

Următoarele alte proiecte wiki folosesc acest fișier: