Fișier:Mircea Veroiu.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Mircea_Veroiu.jpg(349 × 400 pixeli, mărime fișier: 22 KB, tip MIME: image/jpeg)

Descriere fișier[modificare | modificare sursă]

Utilizare cinstită pentru Mircea Veroiu
Descriere

Imagine cu Mircea Veroiu

Sursa

[1]

Articol

Mircea Veroiu

Secțiune folosită

Se folosește întreaga imagine; (inclusiv zonele acoperite de texte promoționale; fără acestea, rolul imaginii nu ar fi clar)

Rezoluție joasă?

Imaginea are o rezoluție joasă, insuficient pentru realizarea sau pentru distribuirea de materiale piratate, suficient însă pentru identificarea subiectului articolului.

Scopul utilizării
Drepturi de autor protejate Această imagine permite identificarea vizuală a subiectului articolului și se poate afla în căsuța de prezentare a articolului sau în textul acestuia. Imaginea poate fi găsită în Infocaseta principală pentru identificarea în contextul comentariului critic despre lucrarea căreia îi servește ca afiș promoțional. Semnificația contribuției la înțelegerea articolului provine din faptul că informațiile oferite nu pot fi transmise doar prin cuvinte. Imaginea poate fi plasată în infocaseta din partea superioară a articolului care tratează lucrarea, pentru a prezenta principala informație vizuală asociată cu lucrarea, și pentru a ajuta utilizatorul să identifice rapid lucrarea și să se asigure că a găsit ceea ce căuta. Utilizarea în acest scop nu concurează cu scopul lucrării artistice originale.
Înlocuibil?

Nu este înlocuibil deoarece nu există imagine liberă, dar se poate încărca o versiune mai bună sau mai clară.

Alte informații
Drepturi de autor protejate Această imagine este protejată de drepturile de autor și utilizată fără permisiunea explicită a titularului acestora. Ea nu face parte din categoriile prestabilite de materiale pentru care susținem dreptul de utilizare cinstită, dar considerăm că utilizarea ei în articolul Mircea Veroiu
  • pentru a ilustra subiectul discutat;
  • acolo unde nu s-a putut găsi sau produce un material adecvat, disponibil sub o licență liberă;
  • numai la Wikipedia în limba română, găzduită de serverele organizației non-profit Wikimedia Foundation

se califică drept utilizare cinstită din punctul de vedere al legislației Statelor Unite ale Americii. Orice altă utilizare a acestei imagini, la Wikipedia sau în alte locuri, ar putea reprezenta o încălcare a drepturilor intelectuale.

Către persoana care a trimis imaginea la Wikipedia: această etichetă nu este suficientă pentru a pretinde utilizarea cinstită. Trebuie de asemenea să precizați sursa imaginii, toate informațiile disponibile despre drepturile de autor asupra ei și să dați o justificare detaliată a motivului pentru care imaginea se califică drept utilizare cinstită.

Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Mircea_Veroiu.jpgyes

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală11 aprilie 2022 09:35Miniatură pentru versiunea din 11 aprilie 2022 09:35349x400 (22 KB)Terraflorin (discuție | contribuții){{Material sub drepturi de autor |Descriere=Imagine cu Mircea Veroiu |Sursa=[https://www.cinemagia.ro/actori/mircea-veroiu-1681/poze/2482167/] |Articol= Mircea Veroiu |Secțiune={{Sct}} |Rezoluție joasă={{Rez}} |Scop={{IDV}} |Înlocuibil={{ÎNL}} |Alte informații= {{Utilizare cinstită în|Mircea Veroiu}} }}

Următoarele pagini conțin această imagine: