Fișier:Mircea Baniciu - Secunda 1 - Fața.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Mircea_Baniciu_-_Secunda_1_-_Fața.jpg(275 × 274 pixeli, mărime fișier: 35 KB, tip MIME: image/jpeg)

Descriere fișier[modificare | modificare sursă]

Utilizare cinstită pentru Secunda 1
Descriere

Coperta albumului Secunda 1 (față)

Sursa

Scan

Articol

Secunda 1

Secțiune folosită

Intreaga imagine. Din cauză ca reprezintă o copertă de album, întreaga imagine este necesară pentru identificarea produsului si pentru reprezentarea corecta a impresiei intenționate de către creator.

Rezoluție joasă?

Da. Orice copie obținută din imagine ar fi de calitate inferioară, insuficientă pentru folosirea ca imagine pe versiuni pirat sau in alte scopuri care ar fi in concurență cu scopul comercial al operei originale.

Scopul utilizării

Infobox album. Imaginea este utilizată pentru identificare in contexul albumului pentru care servește ca și copertă. Aduce o contribuție semnificativă la ințelegerea articolului, care nu poate fi redată doar prin cuvinte. Contextul in care este folosită imaginea nu intra in conflict cu scopul orginal al operei.

Înlocuibil?

Imaginea nu este înlocuibilă cu conținut liber; orice altă imagine care arată coperta albumului ar fi la rîndul ei protejată iar orice versiune care nu este fidelă cu originalul ar fi neadecvată pentru identificare sau comentarii.

Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Mircea_Baniciu_-_Secunda_1_-_Fa%C8%9Ba.jpgyes

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală11 octombrie 2009 14:33Miniatură pentru versiunea din 11 octombrie 2009 14:33275x274 (35 KB)Alex4ndru (discuție | contribuții)== Descriere fişier == {{Material sub drepturi de autor |Descriere=Coperta albumului Secunda 1 (faţă) |Sursa=Scan |Articol=Secunda 1 |Secţiune=Intreaga imagine. Din cauză ca reprezintă o copertă de album, întreaga imagine este necesară pentru

Următoarele pagini conțin această imagine: