Fișier:Man vs. Wild title screenshot.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Man_vs._Wild_title_screenshot.jpg(350 × 157 pixeli, mărime fișier: 35 KB, tip MIME: image/jpeg)

Utilizare cinstită pentru Man vs. Wild
Descriere

Captură de ecran conținând imaginea de generic a programului tv Man vs. Wild

Sursa

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Man_vs._Wild_title_screenshot.jpg Autor Rizz768

Articol

Man vs. Wild

Secțiune folosită

Este afișat întregul titlu așa cum apare el în forma originală. Permite privitorului să citească și să identifice ceea ce caută.

Rezoluție joasă?

da

Scopul utilizării

Infocasetă de prezentare a programului tv (articol Man vs. Wild) și reprezentarea vizuală parțială a creației realizatorului și prezentatorului său (articol Bear Grylls).

Înlocuibil?

nu, imaginea nu poate fi inlocuită pentru că reprezintă o lucrare de artă originală, creditată a aparține postului de televiziune Discovery Channel.

Alte informații

Fără licență, permis exclusiv Wikipedia dacă indeplinește criteriile de la Wikipedia:Materiale protejate precum și cerințele de utilizare cinstită din legile dreptului de autor ale Statelor Unite.

Copyrighted

Această imagine este o captură de ecran a unui program de televiziune. Drepturile de autor sunt deținute de compania care produce programul respectiv. Se consideră că utilizarea unui număr limitat și la o rezoluție joasă a acestei capturi

este calificată drept utilizare cinstită sub incidența legilor de copyright ale SUA. Alte întrebuințări ale imaginii, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor.

Către cel ce efectuează încărcarea imaginii: vă rugăm să adăugați o explicație rațională a utilizării cinstite, similară cu cea descrisă pe următoarea pagină en:Wikipedia:Image description page.

Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Man_vs._Wild_title_screenshot.jpgyes

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală27 august 2010 16:12Miniatură pentru versiunea din 27 august 2010 16:12350x157 (35 KB)J`adore (discuție | contribuții){{Informații |Descriere= |Sursa= |Data= |Autor= |Permisiune= |alte_versiuni= }}

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații