Fișier:Logo-fc-clinceni.png

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Logo-fc-clinceni.png(227 × 227 pixeli, mărime fișier: 31 KB, tip MIME: image/png)

Descriere fișier[modificare | modificare sursă]

Utilizare cinstită pentru FC Clinceni
Descriere

Acesta este un logo utilizat pentru FC Clinceni.

Sursa

https://liga2.prosport.ro/echipe/seria-1/fc-clinceni-3314546

Articol

FC Clinceni

Secțiune folosită

Se utilizează întregul logo pentru a transmite mesajul dorit de proprietar și pentru a evita reprezentarea greșită sau neclară a imaginii dorite de acesta.

Rezoluție joasă?

Logoul are o dimensiune și o rezoluție suficient de scăzute pentru a păstra calitatea dorită de companie sau organizație, fără a avea rezoluție inutil de mare.

Scopul utilizării

Imaginea este pusă în infocaseta din partea de sus a articolului despre FC Clinceni, subiect de interes public. Semnificația logoului este aceea de a ajuta cititorul să identifice organizația, și să-l asigure că a ajuns la articolul potrivit care conține comentarii critice despre organizație și ilustrează mesajul de branding al organizației într-o manieră în care doar cuvintele nu o pot face.

Înlocuibil?

Deoarece este un logo, aproape sigur că nu există echivalent liber. Orice altceva care nu este lucrare derivată nu va putea transmite mesajul dorit, ar deruta și ar reprezenta greșit imaginea, sau nu și-ar îndeplini scopul informativ și de identificare.

Alte informații Utilizarea logoului în articol respectă politica Wikipedia privind utilizarea cinstită, îndrumările privind logourile, și utilizarea cinstită din punctul de vedere al legislației Statelor Unite ale Americii.
Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Logo-fc-clinceni.pngyes

Licențiere[modificare | modificare sursă]

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală19 septembrie 2013 13:31Miniatură pentru versiunea din 19 septembrie 2013 13:31227x227 (31 KB)BogdanManuel21 (discuție | contribuții){{Material sub drepturi de autor |Descriere=Acesta este un logo utilizat pentru FC Clinceni. |Sursa=https://liga2.prosport.ro/echipe/seria-1/fc-clinceni-3314546 |Articol=FC Clinceni |Secțiune=Se utilizează întregul logo pentru a transmite mesajul do...
  • Nu puteți suprascrie acest fișier.

Nicio pagină nu se leagă la această imagine.

Informații