Fișier:LOST110.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

LOST110.jpg(250 × 139 pixeli, mărime fișier: 9 KB, tip MIME: image/jpeg)

Descriere fișier[modificare | modificare sursă]

Utilizare cinstită pentru Raised by Another (Lost)
Descriere

Episodul Raised by Another din seria LOST: Naufragiații

Sursa

Captură ecran

Articol

Raised by Another (Lost)

Secțiune folosită

Infocasetă. Se utilizează întreaga imagine pentru a transmite mesajul dorit de proprietar și pentru a evita reprezentarea greșită sau neclară a imaginii dorite de acesta.

Rezoluție joasă?

Da, imaginea are o dimensiune și o rezoluție suficient de scăzute pentru a păstra calitatea dorită de companie sau organizație, fără a avea rezoluție inutil de mare.

Scopul utilizării

Pentru a ilustra episodul în cauză. Imaginea este pusă în infocaseta din partea de sus a articolului, subiect de interes public. Semnificația ei este aceea de a ajuta cititorul să identifice personajul, și să-l asigure că a ajuns la articolul potrivit ilustrându-l într-o manieră în care doar cuvintele nu o pot face.

Înlocuibil?

Deoarece este preluată dintr-un serial, aproape sigur că nu există echivalent liber. Orice altceva care nu este lucrare derivată nu va putea transmite mesajul dorit, ar deruta și ar reprezenta greșit imaginea, sau nu și-ar îndeplini scopul informativ și de identificare.

Alte informații Lost este protejat de drepturile de autor, deținute de American Broadcasting Companies, Inc..
Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:LOST110.jpgyes

Licențiere[modificare | modificare sursă]

Copyrighted

Această imagine este o captură de ecran a unui program de televiziune. Drepturile de autor sunt deținute de compania care produce programul respectiv. Se consideră că utilizarea unui număr limitat și la o rezoluție joasă a acestei capturi

este calificată drept utilizare cinstită sub incidența legilor de copyright ale SUA. Alte întrebuințări ale imaginii, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor.

Către cel ce efectuează încărcarea imaginii: vă rugăm să adăugați o explicație rațională a utilizării cinstite, similară cu cea descrisă pe următoarea pagină en:Wikipedia:Image description page.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală24 iunie 2015 19:50Miniatură pentru versiunea din 24 iunie 2015 19:50250x139 (9 KB)Gikü (discuție | contribuții)redim UC
13 iunie 2007 21:18Nicio miniatură720x400 (49 KB)Pixi (discuție | contribuții)Lost este protejat de drepturile de autor, deţinute de American Broadcasting Companies, Inc. {{Captură-film}}
  • Nu puteți suprascrie acest fișier.

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații