Fișier:J’accuse.jpg

Conținutul paginii nu este suportat în alte limbi.
De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Mărește rezoluția imaginii(1.655 × 2.197 pixeli, mărime fișier: 813 KB, tip MIME: image/jpeg)

Acest fișier se află la Wikimedia Commons. Consultați pagina sa descriptivă acolo.

Wikipedia

Wikipedia
 Acest fișier este o imagine de calitate la Wikipedia, ediția în limba engleză (Featured pictures) și este considerată a fi una dintre cele mai bune imagini.
 Acest fișier este o imagine de calitate la Wikipedia, ediția în limba spaniolă (Recursos destacados) și este considerată a fi una dintre cele mai bune imagini.
 Acest fișier este o imagine de calitate la Wikipedia, ediția în limba ebraică (תמונות מומלצות) și este considerată a fi una dintre cele mai bune imagini.
 Acest fișier este o imagine de calitate la Wikipedia, ediția în limba turcă (Seçkin resimler) și este considerată a fi una dintre cele mai bune imagini.

Dacă sunteți de părere că acest fișier merită să fie identificat ca fiind de calitate și la Wikimedia Commons, fiți liber să-l nominalizați.
Dacă dețineți o imagine a cărei calitate este similară și care poate fi publicată sub o licență adecvată, o puteți încărca, marca cu licența corespunzătoare și nominaliza.

Descriere
Deutsch: Titelseite der von Georges Clemenceau herausgegebenen Zeitung L’Aurore vom 13. Januar 1898 mit Émile Zolas J’accuse...! überschriebenem offenen Brief an Staatspräsident Faure zur Dreyfus-Affäre.
English: Front page cover of the newspaper L’Aurore of Thursday 13 January 1898, with the letter J’accuse...!, written by Émile Zola about the Dreyfus affair. The headline reads "I accuse! Letter to the President of the Republic". See J'accuse...!, the whole text on Wikisource.
Français : Le journal L’Aurore du 13 janvier 1898 avec J’accuse, la lettre ouverte au président de la République d’Émile Zola au moment de l’affaire Dreyfus. Voir J’accuse...!, le texte complet sur Wikisource.
Dată
Sursă Scan of L'Aurore
Autor Émile Zola
Permisiune
(Reutilizarea acestui fișier)
Public domain

Această lucrare este, de asemenea, în domeniul public în ţările şi zonele în care durata drepturilor de autor este viaţa autorului plus 100 de ani sau mai puţin.


You must also include a United States public domain tag to indicate why this work is in the public domain in the United States.

Captions

Add a one-line explanation of what this file represents

Items portrayed in this file

subiectul reprezentat

13 ianuarie 1898Gregorian

image/jpeg

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală15 mai 2006 01:37Miniatură pentru versiunea din 15 mai 2006 01:371.655x2.197 (813 KB)SchutzFront page cover of the newspaper "L'Aurore" of Thursday 13 January 1898, with the letter "J'accuse", written by Emile Zola about the Dreyfus affair. Emile Zola died in 1902, so that the text of the letter is now in the public domain.

Următoarele pagini conțin această imagine:

Utilizarea globală a fișierului

Următoarele alte proiecte wiki folosesc acest fișier:

Vizualizați utilizările globale ale acestui fișier.

Informații