Fișier:Indochine française (1913).jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Mărește rezoluția imaginii(500 × 827 pixeli, mărime fișier: 80 KB, tip MIME: image/jpeg)

Commons-logo.svg Acest fișier se află la Wikimedia Commons. Consultați pagina sa descriptivă acolo.
Descriere

A map of French Indochina prior to the First World War. Unfortunately there is part of western Laos which is cut off in this scan.

Dată
Sursă [1]
Autor Necunoscut

Licențiere

Public domain

Această lucrare este, de asemenea, în domeniul public în ţările şi zonele în care durata drepturilor de autor este viaţa autorului plus 70 de ani sau mai puţin.


Dialog-warning.svg You must also include a United States public domain tag to indicate why this work is in the public domain in the United States. Câteva ţări au o durată a protecţiei dreptului de autor mai mare de 70 de ani: Mexic are 100 de ani, Jamaica are 95 de ani, Columbia are 80 de ani, iar Guatemala şi Samoa au 75 de ani. Acest fişier s-ar putea să nu fie în domeniul public în acele ţări, care pe deasupra nu ţin cont nici de regula celei mai scurte durate. Coasta de Fildeş are o durată de 99 de ani, iar Honduras de 75 de ani, dar aceste ţări aplică regula celei mai scurte durate.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală17 aprilie 2008 06:43Miniatură pentru versiunea din 17 aprilie 2008 06:43500x827 (80 KB)Votolom{{Information |Description=A map of French Indochina prior to the First World War. Unfortunately there is part of western Laos which is cut off in this scan. |Source=[http://www.zum.de/whkmla/histatlas/seasia/haxfrindochina.html] |Date=1913 |Author=unkn

Următoarele pagini conțin această imagine:

Utilizarea globală a fișierului

Următoarele alte proiecte wiki folosesc acest fișier:

Vizualizați utilizările globale ale acestui fișier.