Fișier:Homm3boxart.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Homm3boxart.jpg(380 × 486 pixeli, mărime fișier: 104 KB, tip MIME: image/jpeg)

Utilizare cinstită pentru Heroes of Might and Magic III
Descriere

coperta jocului Heroes of Might and Magic III

Sursa

scanare a coperții jocului Heroes of Might and Magic III / potrivit Amazon Images

Articol

Heroes of Might and Magic III

Secțiune folosită

o porțiune

Rezoluție joasă?

da

Scopul utilizării
Drepturi de autor protejate Această imagine permite identificarea vizuală a subiectului articolului și se poate afla în căsuța de prezentare a articolului sau în textul acestuia. Imaginea poate fi găsită în Infocaseta principală pentru identificarea în contextul comentariului critic despre lucrarea căreia îi servește ca afiș promoțional. Semnificația contribuției la înțelegerea articolului provine din faptul că informațiile oferite nu pot fi transmise doar prin cuvinte. Imaginea poate fi plasată în infocaseta din partea superioară a articolului care tratează lucrarea, pentru a prezenta principala informație vizuală asociată cu lucrarea, și pentru a ajuta utilizatorul să identifice rapid lucrarea și să se asigure că a găsit ceea ce căuta. Utilizarea în acest scop nu concurează cu scopul lucrării artistice originale.
Înlocuibil?

nu

Alte informații transferat de la http://en.wikipedia.org/wiki/File:Homm3boxart.jpg
Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Homm3boxart.jpgyes
Copyrighted

Această imagine este o copertă a unui joc video, iar drepturile de autor aparțin foarte probabil programatorului sau distribuitorului. Se presupune că folosirea imaginilor representând o copertă:

este calificată drept utilizare cinstită. Alte întrebuințări ale imaginii, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor. Anumite aplicări comerciale ale acestei imagini pot fi încălcări ale mărcii comerciale.

Apariția imaginii aici nu implică susținerea organizației de către Wikipedia sau Fundației Wikimedia, și nici susținerea Wikipedia sau Fundației Wikimedia de către organizație.

În atenția utilizatorului: adăugați o explicație detaliată despre utilizarea cinstită pentru fiecare caz și adăugați sursa lucrării și informațiile cu privire la dreptul de autor.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală5 aprilie 2011 17:10Miniatură pentru versiunea din 5 aprilie 2011 17:10380x486 (104 KB)Terraflorin (discuție | contribuții){{Material sub drepturi de autor |Descriere=coperta jocului Heroes of Might and Magic III |Sursa=scanare a coperții jocului Heroes of Might and Magic III / potrivit Amazon Images |Articol=Heroes of Might and Magic III |Secțiune=o porțiune |Rezoluție j

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații