Fișier:Grand Theft Auto Liberty City Stories box.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Grand_Theft_Auto_Liberty_City_Stories_box.jpg(276 × 359 pixeli, mărime fișier: 39 KB, tip MIME: image/jpeg)

Imagine copiată de la wikipedia:en.

Descriere fișier[modificare | modificare sursă]

NTSC game cover for Grand Theft Auto: Liberty City Stories. Image obtained from Liberty City Stories entry in GameSpot [1], tweaked (brightness and contrast) and resized to 250x438 pixels (original image's size is 640x1121 pixels).

Licensing: Fair use for Grand Theft Auto: Liberty City Stories[modificare | modificare sursă]

Copyrighted

Această imagine este o copertă a unui joc video, iar drepturile de autor aparțin foarte probabil programatorului sau distribuitorului. Se presupune că folosirea imaginilor representând o copertă:

este calificată drept utilizare cinstită. Alte întrebuințări ale imaginii, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor. Anumite aplicări comerciale ale acestei imagini pot fi încălcări ale mărcii comerciale.

Apariția imaginii aici nu implică susținerea organizației de către Wikipedia sau Fundației Wikimedia, și nici susținerea Wikipedia sau Fundației Wikimedia de către organizație.

În atenția utilizatorului: adăugați o explicație detaliată despre utilizarea cinstită pentru fiecare caz și adăugați sursa lucrării și informațiile cu privire la dreptul de autor.


The author asserts the image qualifies for fair use for the following reasons:

  1. Rockstar Games and its affiliates have not released cover arts into public domain.
  2. The author determines that there are no other free alternatives.
  3. The image is needed to illustrate a mandatory computer and video games' cover art and improve the quality of the articles in question, per Wikipedia:Article development.
  4. The image is not intended to hinder the copyright holders' ability to market and sell its games.
  5. This image is deemed sufficiently small and below the maximum size of "web-resolution" images, but large enough to illustrate general details.

25 ◀RingADing▶ 18:05, 14 December 2006 (UTC) ╫

Drepturi de autor protejate Această lucrare se află sub incidența drepturilor de autor. Persoana care a trimis-o și a folosit-o prima dată într-un articol și ceilalți care o folosesc în articole sunt de acord cu faptul că aceasta este o utilizare cinstită sau că materialul se află sub incidența legii drepturilor de autor din Statele Unite ale Americii.
Motivele pentru care persoana care a încărcat acest fișier consideră că utilizarea sa în anumite articole se încadrează în politicile Wikipediei de utilizare cinstită și este în conformitate cu legislația în materie din Statele Unite ale Americii și din țara de origine a imaginii trebuie detaliate în pagina de descriere a fișierului printr-o justificare a utilizării cinstite.


date/time username resolution size edit summary
2010-02-05T18:32:45Z Dell9300 276×359 39610

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală5 iulie 2015 23:38Miniatură pentru versiunea din 5 iulie 2015 23:38276x359 (39 KB)XXN-bot (discuție | contribuții)Imagine copiată de la wikipedia:en. Descrierea sa originală era următoarea: ==Summary== NTSC game cover for ''Grand Theft Auto: Liberty City Stories''. Image obtained from [http://www.gamespot.com/psp/action/gtalibertycitystories/index.ht...

Următoarele pagini conțin această imagine: