Fișier:Friedrich August Wolf - Imagines philologorum.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Friedrich_August_Wolf_-_Imagines_philologorum.jpg(442 × 520 pixeli, mărime fișier: 66 KB, tip MIME: image/jpeg)

Commons-logo.svg Acest fișier se află la Wikimedia Commons. Consultați pagina sa descriptivă acolo.
Descriere
Dată
Sursă http://www.telemachos.hu-berlin.de/bilder/gudeman/gudeman.html
Autor
Public domain

Această lucrare este, de asemenea, în domeniul public în ţările şi zonele în care durata drepturilor de autor este viaţa autorului plus 70 de ani sau mai puţin.


Dialog-warning.svg You must also include a United States public domain tag to indicate why this work is in the public domain in the United States. Câteva ţări au o durată a protecţiei dreptului de autor mai mare de 70 de ani: Mexic are 100 de ani, Jamaica are 95 de ani, Columbia are 80 de ani, iar Guatemala şi Samoa au 75 de ani. Acest fişier s-ar putea să nu fie în domeniul public în acele ţări, care pe deasupra nu ţin cont nici de regula celei mai scurte durate. Coasta de Fildeş are o durată de 99 de ani, iar Honduras de 75 de ani, dar aceste ţări aplică regula celei mai scurte durate.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală22 mai 2006 01:07Miniatură pentru versiunea din 22 mai 2006 01:07442x520 (66 KB)Marcus Cyron{{Information| |Description= |Source=http://www.telemachos.hu-berlin.de/bilder/gudeman/gudeman.html |Date= |Author= |Permission=Author died more than 70 years ago - public domain |other_versions= }} {{PD-old}} [[Category:[[Category:Classical Scholar]]]]

Următoarele pagini conțin această imagine:

Utilizarea globală a fișierului

Următoarele alte proiecte wiki folosesc acest fișier: