Fișier:Emma Bonino.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Emma_Bonino.jpg(185 × 225 pixeli, mărime fișier: 8 KB, tip MIME: image/jpeg)

Commons-logo.svg Acest fișier se află la Wikimedia Commons. Consultați pagina sa descriptivă acolo.

Descriere fișier

Descriere
Italiano: Emma Bonino
Dată
Sursă cropped from Presidenza della Repubblica
Autor Necunoscut

Licențiere

© Deținătorul drepturilor de autor ale acestui fișier, Presidenza della Repubblica, permite oricui să-l folosească în orice scop, atâta timp cât opera îi este atribuită. Redistribuirea, lucrările derivate, utilizarea în scop comercial, precum și orice alt tip de utilizare sunt permise.
Atribuire: Presidenza della Repubblica

OTRS Wikimedia

Această operă este liberă și poate fi folosită de oricine în orice scop. Dacă doriți să reutilizați acest material, nu trebuie să cereți permisiunea atâta timp cât urmați cerințele licenței menționate în această pagină.

Wikimedia a primit un e-mail ce confirmă faptul că deținătorul drepturilor de autor a aprobat publicarea sub termenii menționați în această pagină. Corespondența a fost verificată de un voluntar OTRS și salvată în sistemul OTRS al Wikimediei. Aceasta este disponibilă utilizatorilor cu cont OTRS sub numărul 2006111410007364.

Pentru verificarea permisiunii sau orice întrebări legate de tichet, folosiți avizierul OTRS.


Legătura către tichet: https://ticket.wikimedia.org/otrs/index.pl?Action=AgentTicketZoom&TicketNumber=2006111410007364

Personality rights
Deși această lucrare este licențiată liber sau în domeniul public, persoanele prezentate pot avea drepturi de imagine ce interzic anumite reutilizări din punct de vedere legal în lipsa consimțământului persoanei fotografiate. În aceste cazuri, un consimțământ al modelului sau alte dovezi ale consimțământului v-ar putea proteja de acuzații ulterioare. Deși nu este obligată să facă acest lucru, persoana care a încărcat imaginea v-ar putea ajuta să obțineți asemenea dovezi. Vedeți disclaimer nostru general pentru mai multe informații.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală29 martie 2009 18:36Miniatură pentru versiunea din 29 martie 2009 18:36185x225 (8 KB)Carobar== Summary == {{Information |Description={{it|Emma Bonino)}} |Source=http://www.quirinale.it/Fotografie/Fotografia.asp?id=36031 |Date= |Author=unknown |Permission= |other_versions= }} <!--{{ImageUpload|basic}}-->

Următoarele pagini conțin această imagine:

Utilizarea globală a fișierului

Următoarele alte proiecte wiki folosesc acest fișier: