Fișier:Diablo II - Lord of Destruction Coverart.png

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Diablo_II_-_Lord_of_Destruction_Coverart.png(256 × 302 pixeli, mărime fișier: 149 KB, tip MIME: image/png)

Utilizare cinstită pentru Diablo II: Lord of Destruction
Descriere

Diablo II: Lord of Destruction

Sursa

http://www.blizzard.com/images/diablo2exp/d2xbox-shot-border.jpg

Articol

Diablo II: Lord of Destruction

Secțiune folosită

Se folosește întreaga imagine; (inclusiv zonele acoperite de texte promoționale; fără acestea, rolul imaginii nu ar fi clar)

Rezoluție joasă?

Imaginea are o rezoluție joasă, insuficient pentru realizarea sau pentru distribuirea de materiale piratate, suficient însă pentru identificarea subiectului articolului.

Scopul utilizării
Drepturi de autor protejate Această imagine permite identificarea vizuală a subiectului articolului și se poate afla în căsuța de prezentare a articolului sau în textul acestuia. Imaginea poate fi găsită în Infocaseta principală pentru identificarea în contextul comentariului critic despre lucrarea căreia îi servește ca afiș promoțional. Semnificația contribuției la înțelegerea articolului provine din faptul că informațiile oferite nu pot fi transmise doar prin cuvinte. Imaginea poate fi plasată în infocaseta din partea superioară a articolului care tratează lucrarea, pentru a prezenta principala informație vizuală asociată cu lucrarea, și pentru a ajuta utilizatorul să identifice rapid lucrarea și să se asigure că a găsit ceea ce căuta. Utilizarea în acest scop nu concurează cu scopul lucrării artistice originale.
Înlocuibil?

Nu este înlocuibil deoarece nu există imagine liberă, dar se poate încărca o versiune mai bună sau mai clară.

Alte informații en:File:Diablo II - Lord of Destruction Coverart.png
Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Diablo_II_-_Lord_of_Destruction_Coverart.pngyes
Copyrighted

Această imagine este o copertă a unui joc video, iar drepturile de autor aparțin foarte probabil programatorului sau distribuitorului. Se presupune că folosirea imaginilor representând o copertă:

este calificată drept utilizare cinstită. Alte întrebuințări ale imaginii, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor. Anumite aplicări comerciale ale acestei imagini pot fi încălcări ale mărcii comerciale.

Apariția imaginii aici nu implică susținerea organizației de către Wikipedia sau Fundației Wikimedia, și nici susținerea Wikipedia sau Fundației Wikimedia de către organizație.

În atenția utilizatorului: adăugați o explicație detaliată despre utilizarea cinstită pentru fiecare caz și adăugați sursa lucrării și informațiile cu privire la dreptul de autor.

Această imagine reprezintă coperta unui DVD sau a unui disc Blu-ray, iar drepturile de autor sunt deținute fie de compania care a publicat discul, fie de producătorul materialului video. Se consideră că utilizarea imaginii discului sau casetei la o rezoluție joasă din această categorie:

se poate considera drept utilizare cinstită. Alte întrebuințări ale imaginii, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor. Către cel care a trimis imaginea: vă rugăm să adăugați o justificare detaliată a utilizării cinstite.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală28 iulie 2012 12:54Miniatură pentru versiunea din 28 iulie 2012 12:54256x302 (149 KB)Terraflorin (discuție | contribuții){{Material sub drepturi de autor |Descriere=Diablo II: Lord of Destruction |Sursa=http://www.blizzard.com/images/diablo2exp/d2xbox-shot-border.jpg |Articol=Diablo II: Lord of Destruction |Secțiune={{sct}} |Rezoluție joasă={{rez}} |Scop={{idv}} |Înl...

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații