Fișier:Dermata-1logo.png

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Dermata-1logo.png(182 × 205 pixeli, mărime fișier: 26 KB, tip MIME: image/png)

Descriere fișier[modificare | modificare sursă]

Utilizare cinstită pentru Dermata Cluj
Descriere

Acesta este un logo utilizat pentru Dermata Cluj

Sursa

http://i42.tinypic.com/4hfe4o.jpg

Articol

Dermata Cluj

Secțiune folosită

Se utilizeaza întregul logo pentru a transmite mesajul dorit de proprietar si pentru a evita reprezentarea gresita sau neclara a imaginii dorite de acesta.

Rezoluție joasă?

Logoul are o dimensiune si o rezolutie suficient de scazute pentru a pastra calitatea dorita de companie sau organizatie, fara a avea rezolutie inutil de mare.

Scopul utilizării

Imaginea este pusa în infocaseta din partea de sus a articolului despre CS Unirea Tarlungeni, subiect de interes public. Semnificatia logoului este aceea de a ajuta cititorul sa identifice organizatia, si sa-l asigure ca a ajuns la articolul potrivit care con?ine comentarii critice despre organizatie si ilustreaza mesajul de branding al organizatiei într-o maniera în care doar cuvintele nu o pot face.

Înlocuibil?

Deoarece este un logo, aproape sigur ca nu exista echivalent liber. Orice altceva care nu este lucrare derivata nu va putea transmite mesajul dorit, ar deruta si ar reprezenta gresit imaginea, sau nu si-ar îndeplini scopul informativ si de identificare.

Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Dermata-1logo.pngyes

Licențiere[modificare | modificare sursă]

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală26 august 2013 23:18Miniatură pentru versiunea din 26 august 2013 23:18182x205 (26 KB)Tudorandrei88 (discuție | contribuții){{Material sub drepturi de autor |Descriere=Acesta este un logo utilizat pentru Dermata Cluj |Sursa=http://i42.tinypic.com/4hfe4o.jpg |Articol=Dermata Cluj |Secțiune=Se utilizeaza întregul logo pentru a transmite mesajul dorit de proprietar si pentru...

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații