Fișier:Dead Space Box Art.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Dead_Space_Box_Art.jpg(256 × 320 pixeli, mărime fișier: 58 KB, tip MIME: image/jpeg)

Descriere fișier[modificare | modificare sursă]

Utilizare cinstită pentru Dead Space
Descriere

Coperta jocului video Dead Space.

Sursa

http://www.data4u.ch/packshot/PS3/EASW3806251/pack/EASW3806251-gr.jpg

Articol

Dead Space

Secțiune folosită

Se folosește întreaga imagine; (inclusiv zonele acoperite de texte promoționale; fără acestea, rolul imaginii nu ar fi clar)

Rezoluție joasă?

Imaginea are o rezoluție joasă, insuficient pentru realizarea sau pentru distribuirea de materiale piratate, suficient însă pentru identificarea subiectului articolului.

Scopul utilizării
Drepturi de autor protejate Această imagine permite identificarea vizuală a subiectului articolului și se poate afla în căsuța de prezentare a articolului sau în textul acestuia. Imaginea poate fi găsită în Infocaseta principală pentru identificarea în contextul comentariului critic despre lucrarea căreia îi servește ca afiș promoțional. Semnificația contribuției la înțelegerea articolului provine din faptul că informațiile oferite nu pot fi transmise doar prin cuvinte. Imaginea poate fi plasată în infocaseta din partea superioară a articolului care tratează lucrarea, pentru a prezenta principala informație vizuală asociată cu lucrarea, și pentru a ajuta utilizatorul să identifice rapid lucrarea și să se asigure că a găsit ceea ce căuta. Utilizarea în acest scop nu concurează cu scopul lucrării artistice originale.
Înlocuibil?

nu; nu există imagine liberă

Alte informații en:File:Dead Space Box Art.jpg
Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Dead_Space_Box_Art.jpgyes

Licențiere[modificare | modificare sursă]

Copyrighted

Această imagine este o copertă a unui joc video, iar drepturile de autor aparțin foarte probabil programatorului sau distribuitorului. Se presupune că folosirea imaginilor representând o copertă:

este calificată drept utilizare cinstită. Alte întrebuințări ale imaginii, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor. Anumite aplicări comerciale ale acestei imagini pot fi încălcări ale mărcii comerciale.

Apariția imaginii aici nu implică susținerea organizației de către Wikipedia sau Fundației Wikimedia, și nici susținerea Wikipedia sau Fundației Wikimedia de către organizație.

În atenția utilizatorului: adăugați o explicație detaliată despre utilizarea cinstită pentru fiecare caz și adăugați sursa lucrării și informațiile cu privire la dreptul de autor.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală11 decembrie 2011 18:41Miniatură pentru versiunea din 11 decembrie 2011 18:41256x320 (58 KB)Terraflorin (discuție | contribuții){{Material sub drepturi de autor |Descriere=coperta jocului video Dead Space |Sursa=http://www.data4u.ch/packshot/PS3/EASW3806251/pack/EASW3806251-gr.jpg |Articol=Dead Space |Secțiune={{sct}} |Rezoluție joasă={{rez}} |Scop={{idv}} |Înlocuibil=nu
  • Nu puteți suprascrie acest fișier.

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații