Fișier:Danielshot.jpg

De la Wikipedia, enciclopedia liberă

Danielshot.jpg(320 × 240 pixeli, mărime fișier: 23 KB, tip MIME: image/jpeg)

Utilizare cinstită pentru Personaje din Lost
Descriere

Actorul Jeremy Davies în rolul Daniel Faraday din serialul Lost.

Sursa

http://www.nucklehead.net

Articol

Personaje din Lost

Secțiune folosită

100% din poza care reprezintă un cadru al unui episod din serialul Lost.

Rezoluție joasă?

da, pentru a nu încălca legile copyright-ului.

Scopul utilizării

imaginea folosește pentru ilustrarea articolului și pentru identificarea vizuală a personajului. După principiul "O imagine face cât 1.000 de cuvinte", este aproape imposibilă descrierea personajului într-un mod mai fidel decât o poate face această poză.

Înlocuibil?

Nu. Această imagine se află sub incidența drepturilor de autor, astfel că este imposibilă găsirea unei imagini alternative libere.

Alte informații Imaginea nu afectează valoarea operei originale publicată în altă parte pe internet și nu limitează drepturile deținătorului copyright-ului de a-și distribui propriile opere.
Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Danielshot.jpgyes


Copyrighted

Această imagine este o captură de ecran a unui program de televiziune. Drepturile de autor sunt deținute de compania care produce programul respectiv. Se consideră că utilizarea unui număr limitat și la o rezoluție joasă a acestei capturi

este calificată drept utilizare cinstită sub incidența legilor de copyright ale SUA. Alte întrebuințări ale imaginii, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor.

Către cel ce efectuează încărcarea imaginii: vă rugăm să adăugați o explicație rațională a utilizării cinstite, similară cu cea descrisă pe următoarea pagină en:Wikipedia:Image description page.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală4 septembrie 2009 15:11Miniatură pentru versiunea din 4 septembrie 2009 15:11320x240 (23 KB)Eddie Nixon (discuție | contribuții){{Informaţii |Descriere= |Sursa= |Data= |Autor= |Permisiune= |alte_versiuni= }}

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații