Fișier:Coperta jocului The Saboteur.JPG

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
Jump to navigation Jump to search

Coperta_jocului_The_Saboteur.JPG(333 × 500 pixeli, mărime fișier: 34 KB, tip MIME: image/jpeg)

Descriere fișier[modificare | modificare sursă]

Utilizare cinstită pentru The Saboteur
Descriere

Coperta jocului The Saboteur

Sursa

http://www.thesaboteurgame.com/

Articol

The Saboteur

Secțiune folosită

Infocasetă

Rezoluție joasă?

da, coperta are o dimensiune și o rezoluție suficient de scăzute pentru a păstra calitatea dorită de companie sau organizație, fără a avea rezoluție inutil de mare.

Scopul utilizării

Pentru a afișa coperta jocului.

Înlocuibil?

Deoarece este o copertă, aproape sigur că nu există echivalent liber. Orice altceva care nu este lucrare derivată nu va putea transmite mesajul dorit, ar deruta și ar reprezenta greșit imaginea, sau nu și-ar îndeplini scopul informativ și de identificare.

Utilizare cinstităUtilizare cinstită a materialului sub drepturi de autori în contextul paginii [[:{{{Article}}}]]//ro.wikipedia.org/wiki/Fi%C8%99ier:Coperta_jocului_The_Saboteur.JPGyes

Licențiere[modificare | modificare sursă]

Copyrighted

Această imagine este o copertă a unui joc video, iar drepturile de autor aparțin foarte probabil programatorului sau distribuitorului. Se presupune că folosirea imaginilor representând o copertă:

este calificată drept utilizare cinstită. Alte întrebuințări ale imaginii, pe Wikipedia sau în altă parte, pot fi considerate încălcări ale drepturilor de autor. Anumite aplicări comerciale ale acestei imagini pot fi încălcări ale mărcii comerciale.

Apariția imaginii aici nu implică susținerea organizației de către Wikipedia sau Fundației Wikimedia, și nici susținerea Wikipedia sau Fundației Wikimedia de către organizație.

În atenția utilizatorului: adăugați o explicație detaliată despre utilizarea cinstită pentru fiecare caz și adăugați sursa lucrării și informațiile cu privire la dreptul de autor.

Istoricul fișierului

Apăsați pe Data și ora pentru a vedea versiunea trimisă atunci.

Data și oraMiniaturăDimensiuniUtilizatorComentariu
actuală8 februarie 2014 21:14Miniatură pentru versiunea din 8 februarie 2014 21:14333x500 (34 KB)Ionutzmovie (discuție | contribuții)==Descriere fișier== {{Material sub drepturi de autor |Descriere=Coperta jocului The Saboteur |Sursa=http://www.thesaboteurgame.com/ |Articol=The Saboteur |Secțiune=Infocasetă |Rezoluție joasă=da, coperta are o dimensiune și o rezoluție sufi...
  • Nu puteți suprascrie acest fișier.

Următoarele pagini conțin această imagine:

Informații